Home Αθλητικά Χ. Ανδρεόπουλος: «Τα δύσκολα σχολικά μου χρόνια με ωρίμασαν ως άνθρωπο»

Χ. Ανδρεόπουλος: «Τα δύσκολα σχολικά μου χρόνια με ωρίμασαν ως άνθρωπο»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος έκανε ντεμπούτο στη νέα σειρά Podcast του ΠΑΣΑΠ και μίλησε στον υπεύθυνο του Γραφείου Τύπου του, Μάριο Μάντζο για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, αλλά και τα δύσκολα σχολικά του χρόνια.

Ο 21χρονος Έλληνας ακραίος, που από φέτος συνεχίζει την καριέρα του στην ιταλική Πρίσμα Τάραντο, αφήνοντας τον Παναθηναϊκό, την ομάδα στην οποία γαλουχήθηκε, αναφέρθηκε στη νέα του ζωή στην γείτονα χώρα και τις προκλήσεις της ξενιτιάς, στα δύσκολα και γεμάτα πίεση σχολικά χρόνια, το άσχημο παιχνίδι της μοίρας στην οικογένεια Ανδρεόπουλου και τις λεπτές ισορροπίες στην ψυχική υγεία ενός επαγγελματία αθλητή.

«Άλλαξα πολλά σχολεία όταν ήμουν μαθητής και έμαθα να προσαρμόζομαι. Όταν στην Α’ Λυκείου έγινα επαγγελματίας και δεν είχα πια χρόνο. Έτσι απέκτησα την ικανότητα να αξιοποιώ δημιουργικά τον λίγο ελεύθερο χρόνο, όταν τον έχω.

Το βόλεϊ με βοηθούσε να καθαρίζει το μυαλό μου, όταν έχασα τη μητέρα μου. Ο αθλητής είναι και αυτός άνθρωπος, όπως όλα τα μέλη της κοινωνίας, και αντιμετωπίζει τα δικά του προβλήματα, πολλά από τα οποία δεν θα τα μάθει και ποτέ ο κόσμος».

Το Podcast αυτό είναι το πρώτο από τη νέα σειρά του ΠΑΣΑΠ (Πανελλήνιος Σύνδεσμός Αμειβομένων Πετοσφαιριστών).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Exit mobile version