25.2 C
Athens
Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου, 2024

Χώρισαν η Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρης μετά από 6 χρόνια σχέσης

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρης ήταν από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz και πολύ συχνά ανέβαζαν κοινές τους φωτογραφίες στα social media.

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν η Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρης. Και το έκαναν υπό άκρα μυστικότητα.

Η Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρης ήταν από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz και πολύ συχνά ανέβαζαν κοινές τους φωτογραφίες στα social media.

Ο χωρισμός τους, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, πριν λίγους μήνες αλλά κανείς από τους δυο δεν αποκάλυψε το παραμικρό. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας χώρισαν διατηρώντας καλές σχέσεις.

Στα 28α γενέθλια της Δανάης Παππά ξεχώρισε η γεμάτη «άγιο έρωτα» ευχή του Δημήτρη Γκοτσόπουλου

Ο επιχειρηματίας και η ηθοποιός συνεχίζουν να ακολουθούν ο ένας τον άλλον στα social media και έχουν κρατήσει στους λογαριασμούς τους τις κοινές φωτογραφίες τους.

Η απουσία του Λάμπρου Λάζαρη από τα γενέθλια της Δανάης Παππά

Οι φήμες άρχισαν να φουντώνουν μετά την απουσία του επιχειρηματία από το πρόσφατο birthday party της ηθοποιού. Κι αυτό διότι οι δυο τους ήταν πολύ ενεργοί στα social media κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, ποστάροντας συχνά κοινές φωτογραφίες και ανταλλάσσοντας τρυφερά λόγια κάτι που εκείνη την ημέρα δεν έγινε ποτέ.

Η αλλαγή στις φωτογραφίες που δημοσίευαν

Καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού η Δανάη Παππά αλλά και ο Λάμπρος Λάζαρης ήταν ιδιαίτερα ενεργοί στα social media, κανείς όμως δεν είχε αντιληφθεί πως υπήρξε ρήξη στη σχέση τους. Ωστόσο η αγαπημένη ηθοποιός φαινόταν να μην είναι όπως πριν, όπου ανέβαζε φωτογραφίες συνέχεια χαμογελαστή και ανέμελη. Με τις τελευταίες φωτογραφίες φανέρωναν ότι κάτι την απασχολεί.

Μέχρι στιγμής το ζευγάρι δεν έχει επιβεβαιώσει αλλά ούτε διαψεύσει την είδηση, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως συνεχίζουν να παραμένουν φίλοι στα social media ενώ έχουν κρατήσει και τις κοινές φωτογραφίες τους.

H τελευταία κοινή ανάρτηση του ζευγαριού

Μάλιστα η τελευταία κοινή ανάρτηση του ζευγαριού ήταν στις 31 Μαΐου όπου είχαν βρεθεί σε γνωστό ξενοδοχείο στην Πύλο και την φωτογραφία είχε δημοσιεύει η Δανάη Παππά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ενώ η τελευταία φορά που σχολίασε σε φωτογραφία του πρώην συντρόφου της ήταν στις 15 Ιουνίου βάζοντάς του μια καρδιά και ένα λουλούδι.

Η αινιγματική ανάρτηση του Λάμπρου Λάζαρη

Ο επιχειρηματίας πριν λίγες ώρες μάλιστα ανέβασε μια νέα φωτογραφία στα social media από τις διακοπές του γράφοντας χαρακτηριστικά στη λεζάντα:

Καλοκαιρινή ανάρτηση ως γοργόνα για τη Δανάη Παππά πριν ζήσει το μεγαλύτερο δράμα στον Άγιο Έρωτα

«Βreathing», δηλαδή αναπνέω. Μια ανάρτηση που ίσως για τους πιο υποψιασμένους ίσως φανεί αινιγματική.

https://www.instagram.com/p/C_BgPZXsha2/

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό