16.3 C
Athens
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024

Χωρίς τον Ομέρ Γιούρτσεβεν κόντρα στην ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός AKTOR

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Παναθηναϊκός AKTOR φιλοξενεί απόψε (20:15, ΕΤ3) την ΑΕΚ στην αναμέτρηση με την οποία θα ολοκληρωθεί η 3η αγωνιστική της Basket League, με στόχο φυσικά να διατηρήσει το αήττητο, πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ την ερχόμενη Κυριακή (27/10, 20:15). Στην προσπάθειά τους αυτή οι «πράσινοι» θα αγωνιστούν χωρίς τον Ομέρ Γιούρτσεβεν. Ο Τούρκος σέντερ έμεινε εκτός από τη λίστα των ξένων παικτών που δηλώνονται στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά από σχετική απόφαση του Εργκίν Αταμάν.

Ο Γιούρτσεβεν τις προηγούμενες μέρες είχε ταλαιπωρηθεί από διάστρεμμα και ο προπονητής του Παναθηναϊκός AKTOR αποφάσισε να μην πάρει το παραμικρό ρίσκο, έτσι ώστε να τον έχει κανονικά στη διάθεσή του, για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε για την 5η αγωνιστική της Euroleague (25/10, 20:45) και βεβαίως αυτό με τον αιώνιο αντίπαλο, για την Basket League.

Έτσι στον αγώνα με την ΑΕΚ ο Αταμάν σε ότι αφορά πάντα τους ξένους παίκτες του Παναθηναϊκού AKTOR θα στηριχτεί στους Τζέριαν Γκραντ, Μάριους Γκριγκόνις, Κέντρικ Ναν, Λορένζο Μπράουν, Ματίας Λεσόρ και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ. Ο έμπειρος τεχνικός θέλει να δει κυρίως τον Μπράουν να ανεβάζει στροφές βρίσκοντας ρυθμό, καθώς στο πρόσφατο παιχνίδι με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη επέλεξε να τον κρατήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα στον πάγκο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό