24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Χωρίς την Ελένη Καλογεροπούλου η εκπομπή του Action 24 «Πίσω από τις Γραμμές»

Ειδήσεις Ελλάδα

Χωρίς τη δημοσιογράφο Ελένη Καλογεροπούλου ξεκίνησε η εκπομπή «Πίσω από τις Γραμμές» στο Action 24 αφού αποχώρησε αιφνιδιαστικά από το πλατό το βράδυ της Δευτέρας 02/09 λόγω αδιαθεσίας.

Ο οικοδεσπότης της εκπομπής, Γιώργος Πιέρρος, ενημέρωσε το κοινό ότι η γνωστή δημοσιογράφος βαίνει καλά στην υγεία της ωστόσο διεκομήσθη στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο για προληπτικές εξετάσεις μετά την on air περιπέτειά της.

«Σε όλους τους τρόπους επικοινωνίας που έχουμε το πρώτο ερώτημα που έχετε είναι για την υγεία της Ελένης. Εμείς εχθές συνεχίσαμε την εκπομπή στο Ιπποκράτειο που πήγαμε για να κάνει τις εξετάσεις της, όπως είπαμε προληπτικά. Δεν έχει κάτι σοβαρό η Ελένη. Κάνει προληπτικές εξετάσεις για να δούμε γιατί συνέβη αυτό εχθές. Είναι καλά στην υγεία της, σύντομα θα είναι μαζί μας και μένει να μάθουμε τι ακριβώς έχει ώστε να την έχουμε εδώ, γκαζωμένη και στις επάλξεις. Μας βλέπει. Το κινητό μου έχει γεμίσει μηνύματα για την Ελένη», ανέφερε ο δημοσιογράφος καλωσορίζοντας τους τηλεθεατές.

Από την πλευρά του, ο δημοσιογράφος της εκπομπής Δημήτρης Τάκης προσέθεσε «Εγώ που μίλησα μαζί της μου είπε ότι αύριο θα έρθει».

«Γιώργο, με συγχωρείς»

Το βράδυ της Δευτέρας, και ενώ στο στούντιο είχαν μπει και καθίσει στο πάνελ ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Πέτσας και και ο συντονιστής οργανωτικού του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Βουλγαράκης, η δημοσιογράφος και συμπαρουσιάστρια των Γιώργου Πιέρρου και Δημήτρη Τάκη, Ελένη Καλογεροπούλου, αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία.

«Γιώργο, με συγχωρείς, εγώ πρέπει να βγω λίγο έξω, δεν αισθάνομαι καλά», είπε η Ελένη Καλογεροπούλου και σηκώθηκε από την καρέκλα αποχωρώντας από το πλατό.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Πιέρρος ενημέρωσε το τηλεοπτικό κοινό για την κατάσταση υγείας της Ελένης Καλογεροπούλου. «Δεν μπορούμε να σας κρύψουμε ότι είμαστε και αγχωμένοι και στεναχωρημένοι και παγωμένοι. Το να βλέπεις έναν συνάδελφο σου να μην αισθάνεται καλά δεν είναι διαχειρίσιμο. Αυτό που οφείλουμε να σας πούμε, επειδή βλέπουμε την αγάπη σας και τα μηνύματα για την Ελένη, είναι ότι αισθάνεται πολύ καλύτερα», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Γιώργος Πιέρρος.

«Δεν θα μπορούσε να μην πάει στο νοσοκομείο για προληπτικές εξετάσεις. Η εικόνα της όταν έφυγε από το στούντιο ήταν πολύ καλή και επικοινωνούσε απόλυτα με όλους μας», συμπλήρωσε ο παρουσιαστής για τη συνάδελφό του.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό