22.8 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Χωρίς να «αγχωθεί» ο ΠΑΟΚ πέρασε στο League Stage του Europa, 2-0 την Σάμροκ Ρόβερς

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο ΠΑΟΚ, θα βρίσκεται στο League Stage του Europa League, καθώς χωρίς να του δημιουργηθούν προβλήματα, πέρασε το εμπόδιο της Σάμροκ Ρόβερς με 2-0 στην Ιρλανδία και 6-0 στο συνολικό σκορ. Οι Μαγκόμεντ Οζντόεφ (64′) και Κίριλ Ντεσπότοφ (74′), έδωσαν τις «λύσεις» για τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Χωρίς μεγάλες φάσεις ο ΠΑΟΚ στο πρώτο μέρος

Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν πολύ την Σάμροκ Ρόβερς για ένα γρήγορο γκολ. Ο Κίριλ Ντεσπότοφ στο 5′ και ο Μαγκόμεντ Οζντόεφ λίγο μετά (10′), «απείλησαν» την αντίπαλη εστία. Από την άλλη οι Ιρλανδοί, προσπάθησαν να «χτυπήσουν» στην αντεπίθεση τους «ασπρόμαυρους» και με σέντρες από τα πλάγια. Ο Βούλγαρος, στο 35ο λεπτό, επιχείρησε να σκοράρει από εκτέλεση φάουλ, αλλά ο Πολς δεν ανησύχησε.

Ο Οζντόεφ και ο Ντεσπότοφ «μίλησαν» για τους «ασπρόμαυρους»

Ο ΠΑΟΚ, είχε και στο δεύτερο μέρος προβλήματα μεσοεπιθετικά, αλλά ο Οζντόεφ ήταν «εκεί», για να τα… λύσει. Ο Ρώσος διεθνής, πήρε το ριμπάουντ από το σουτ του Αντρίγια Ζίβκοβιτς που απέκρουσε ο Πολς και σε κενή εστία «έγραψε» το 1-0 (64′).

Λίγα λεπτά και συγκεκριμένα στο 74ο λεπτό, ο Ντεσπότοφ με ένα πανέμορφο γκολ από διαγώνια θέση, «σφράγισε» την νίκη για τον ΠΑΟΚ, κάνοντας το τελικό 2-0 στην αναμέτρηση της Ιρλανδίας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:Σάμροκ Ρόβερς (Στέφεν Μπράντλεϊ): Πολς, Κάβανα, Λόπες, Κλίρι, Ο’Σάλιβαν, Ο’Νιλ, ΜακΈνεφ, Τάοευλ, Μπερνς, ΜακΝάλτι, Μπέρνι.ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Ότο, Μιχαηλίδης, Κεντζιόρα, Μπάμπα, Καμαρά, Οζντόεφ, Ζίβκοβιτς, Ντεσπότοφ, Μουργκ, Τισουντάλι.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό