26.9 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Χωρίς κόσμο ο ΠΑΟΚ στο πρώτο εκτός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι την νέα σεζόν

Ειδήσεις Ελλάδα

Η UEFA αποφάσισε να τιμωρήσει τον ΠΑΟΚ, για τα όσα συνέβησαν στο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ στο Βέλγιο με απαγόρευση πώλησης εισιτηρίων στους οπαδούς του, όπου θα είναι σε ισχύ από την νέα αγωνιστική περίοδο.

Η συμπεριφορά των οπαδών του φαίνεται ότι κρίθηκε απαγορευτική από την UEFA και με την σχετική απαγόρευση αλλά και το συνολικό πρόστιμο των 30.000 ευρώ, τιμωρεί τον «δικέφαλο» του βορρά για την συμπεριφορά των οπαδών του. Θυμίζουμε στο συγκεκριμένο ματς στο Βέλγιο, οι οπαδοί των «ασπρόμαυρων» ήρθαν σε σύγκρουση με την τοπική Αστυνομία, η οποία σύμφωνα με δημοσιεύματα έκανε επίθεση στους φίλους του «δικεφάλου».

«Αποφάσισε να επιβάλει πρόστιμο 10.000 ευρώ στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και να απαγορεύσει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ να πουλήσει εισιτήρια στους εκτός έδρας οπαδούς της για τον επόμενο (1) αγώνα της UEFA, για αναταραχή από τον κόσμο, για ζημιές και για την έλλειψη βοήθειας από τους stewards που ταξίδεψαν.

Πρόστιμο 20.000 ευρώ στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για μετάδοση ακατάλληλων για αθλητική εκδήλωση μηνυμάτων ακατάλληλων, δηλαδή προκλητικών μηνυμάτων πολιτικού χαρακτήρα».

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΠΑΟΚ είχε προβεί και σε διάβημα στην UEFA για αυθαιρεσία της αστυνομίας του Βελγίου, προκατάληψη και πλημμελή άσκηση καθηκόντων, για την συμπεριφορά των Αρχών του Βελγίου αλλά και για το γεγονός ότι πολλοί οπαδοί των «ασπρόμαυρων» ενώ είχαν εισιτήριο δεν μπήκαν ποτέ στο ματς, αφήνοντας τους από έξω.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό