24.9 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Χωρίς δύο ο Ολυμπιακός ενόψει του αγώνα με τον Άρη – Η αποστολή του Μεντιλίμπαρ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την Παρασκευή (20/09) την προετοιμασία του ενόψει του ερχόμενου απαιτητικού αγώνα με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη το ερχόμενο Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ γνωστοποίησε την αποστολή με τους ποδοσφαιριστές στους οποίους υπολογίζει για την αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς, με τον Ισπανό τεχνικό των «ερυθρολεύκων» να μην έχει στη διάθεσή του τους Παναγιώτη Ρέτσο και Γιώργο Μασούρα. Επιπλέον, δεν συμπεριέλαβε κάποιον εκ των νεαρών Κωστούλα, Μουζακίτη, Μπάκουλα, Παπακανέλλου και Κουτσίδη, ενώ μόνο ο Αποστολόπουλος «δίνει» το παρών και πάλι στην αποστολή.

Πιο αναλυτικά, η αποστολή του Ολυμπιακού ενόψει Άρη απαρτίζεται από τους: Πασχαλάκη, Τζολάκη, Αναγνωστόπουλο, Ορτέγκα, Μπιανκόν, Πιρόλα, Κάρμο, Κοστίνια, Ροντινέι, Αποστολόπουλο, Ντόη, Στάμενιτς, Μαρτίνς, Βέλντε, Γκαρθία, Γουίλιαν, Τσικίνιο, Ολιβέιρα, Έσε, Ελ Κααμπί και Γιάρεμτσουκ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός προέρχεται από την εντός έδρας «λευκή ισοπαλία» με τον Παναιτωλικό ο οποίος τον ανάγκασε στην πρώτη του απώλεια βαθμών στην φετινή Super League 1  και θέλει να επιστρέψει στις νίκες όπως είχε κάνει σε Βόλο, Λαμία και με την Athens Kallithea.

Φυσικά η επόμενη υποχρέωση των κατόχων του UEFA Conference League θα τους βρει στη Γαλλία για την πρεμιέρα του νεοσύστατου φορμάτ του UEFA Europa League με αντιοαλο την Λιόν την ερχόμενη Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό