22.4 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Χωρίς αλλαγές η Γερμανία στην 11άδα, νέες… δοκιμές η Ουγγαρία

Ειδήσεις Ελλάδα

Η 1η αγωνιστική ήταν τελείως διαφορετική για Γερμανία και Ουγγαρία. Οι διοργανωτές του EURO 2024 «διέλυσαν» την Σκωτία με 5-1 ενώ οι Ούγγροι ηττήθηκαν από την Ελβετία με  3-1. Οι παίκτες του Γιούλιαν Νάγκελσμαν θα προσπαθήσουν να κάνουν το 2/2 για να κλειδώσουν την 1η θέση ενώ η Ουγγαρία θα κυνηγήσει την έκπληξη για να μείνει στο παιχνίδι της πρόκρισης, αν και το έργο της είναι τρομερά δύσκολο μετά την εικόνα που έδειξε η Γερμανία στην πρεμιέρα.

Όπως ήταν λογικό ο Γερμανός προπονητής μετά από αυτά που είδε στο ματς με την Σκωτία δεν προχώρησε σε αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα της ομάδας του για το ματς της πρεμιέρας της 2ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου. Αντίθετα ο Μάρκο Ρόσι έκανε μερικές κινήσεις διαφοροποίησης της ενδεκάδας του από το πρώτο ματς απέναντι στην Ελβετία και ελπίζει να βοηθήσουν το σύνολο του να δείξει διαφορετική εικόνα.

Οι οπαδοί Γερμανίας και Ουγγαρίας έχουν κατακλείσει από νωρίς τους δρόμους της Στουτγκάρδης και έχουν δώσει ένα υπέροχο «χρώμα» με τον δικό τους μοναδικό τρόπο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:Γερμανία (Γ. Νάγκελσμαν):  Νόιερ, Κίμιχ, Ρίντιγκερ, Ταχ, Μίτελστεντ, Άντριχ, Κρόος, Μουσιάλα, Γκιντογκάν, Βιρτς, Χάβερτς.Ουγγαρία (Μ. Ρόσι): Γκουλάτσι, Φιόλα, Ορμπάν, Ντάρνταϊ, Μπόλα, Νάγκι, Σέφερ, Κέρκεζ, Σαλάι, Σομποσλάι, Βάργκα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό