20.5 C
Athens
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2024

«Χωρίζουν» Χάρι και Μέγκαν – Οι διαφορετικοί δρόμοι που ακολουθούν για να σώσουν τη φήμη τους

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ αποφάσισαν να διαχωρίσουν τα προσωπικά από τα επαγγελματικά τους καθώς, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ένας ειδικός σε θέματα δημοσίων σχέσεων, η εικόνα του ζευγαριού όταν εμφανίζονται μαζί δεν τραβάει τα βλέμματα.

Όπως υποστηρίζει Μαρκ Μπορόβσκι σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Best, οι σόλο εμφανίσεις και των δυο αυξήθηκαν καθώς όπως φαίνεται ο κόσμος προτιμά να τους δει «χωρισμένους» παρά μαζί. Αυτή είναι λοιπόν η νέα επιχειρηματική στρατηγική που ακολουθεί το τέως πριγκιπικό ζευγάρι προκειμένου να αυξήσει ξανά τις μετοχές του στη σόουμπιζ.

Από την πλευρά του, ο πρίγκιπας Χάρι εμφανίστηκε μόνος σε μια σειρά από εκδηλώσεις στη Νέα Υόρκη ενώ παράλληλα ταξίδεψε μέχρι τη Νότια Αφρική προκειμένου να στηρίξει μια πρωτοβουλία την οποία είχε ξεκινήσει η μητέρα του. Από την άλλη, η Μέγκαν ακολούθησε το ίδιο μοτίβο και όσο βρισκόταν στο Λος Άντζελες παρευρέθηκε σε σειρά από εκδηλώσεις με έναν διαφορετικό, ανάλαφρο και ανανεωμένο αέρα. 

Διαχώρισαν τις δουλειές τους εδώ και λίγο καιρό

«Ο Χάρι «επιστρέφει στα βασικά» με μια φόρμουλα που λειτούργησε καλά για αυτόν ως μέλος της βασιλικής οικογένειας, αλλά έχει συνειδητοποιήσει η δυναμική του ζευγαριού δεν ήταν τόσο επιτυχημένη όσο ήλπιζαν», υποστηρίζει ο Μπορόβσκι. «Έπρεπε να αλλάξουν μοντέλο προώθησης της εικόνας τους» συνεχίζει.

Όπως μάλιστα σημειώνει η Daily Express, ένας άλλος ειδικός επαίνεσε την τελευταία κίνηση του ζευγαριού και είπε ότι και οι δύο θα ωφεληθούν από αυτόν το διαχωρισμό.

Ο Ντόου Έλντροιτζ, ειδικός στο branding και το marketing διασημοτήτων και ιδρυτής του Achilles PR, ανέφερε στο Fox News «Αυτό μοιάζει με το να χωρίζεις άσους στο τραπέζι του πόκερ: μαζί θα νόμιζες ότι είναι ασυναγώνιστοι — και κανονικά θα έπρεπε να ήταν — αλλά πολλές φορές είναι καλύτερα να παίζει με τα δύο χέρια αλλά να έχεις και άσο στο μανίκι».

«Αυτή τη στιγμή, όταν βλέπεις τον Χάρι και τη Μέγκαν μαζί, συσσωρεύουν πολύ δράμα γύρω τους. Η μεγάλη έξοδος από βασιλική οικογένεια, το βιβλίο που αποκαλύπτει τα πάντα, η αρνητικότητα».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό