16.2 C
Athens
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το τροχαίο του πατέρα του

Ειδήσεις Ελλάδα

Για την κατάσταση της υγείας του πατέρα του, ο οποίος νοσηλεύεται έπειτα από τροχαίο ατύχημα στο Βενιζέλειο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, μίλησε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Δευτέρας (21/10) ο 76χρονος επιχειρηματίας κινούνταν πεζός στην οδό Κρασαδάκη στο Ηράκλειο, όταν, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, παρασύρθηκε από μηχανάκι στο οποίο επέβαιναν ένας 50χρονος και ένας 17χρονος. Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί σοβαρά και να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο Ηρακλείου. Ελαφρά τραυματίστηκαν και οι επιβαίνοντες στο δίκυκλο.

Μετά από πολύωρη χειρουργική επέμβαση, η κατάστασή του Μανώλη Παπακαλιάτη παραμένει σοβαρή, αλλά σταθερή, ενώ φέρει πολλαπλά κατάγματα και υποστηρίζεται αναπνευστικά.

Στο πλευρό του βρίσκεται από την πρώτη στιγμή ο γιός του, Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο οποίος έφτασε εσπευσμένα στην Κρήτη το βράδυ της Δευτέρας (21/10), αμέσως μόλις ενημερώθηκε για το σοβαρό τροχαίο. Στις πρώτες του δηλώσεις αναφορικά με την πορεία της υγείας του πατέρα του, ο ηθοποιός μεταξύ άλλων ανέφερε ότι ο 76χρονος επικοινωνεί και μιλάει, ενώ όπως ο ίδιος εκτιμά «τα δύσκολα μάλλον έχουν περάσει».

«Είναι σταθερά. Από ό,τι μας λένε οι γιατροί είναι κρίσιμη η κατάσταση. Νομίζω ότι έχει περάσει τον πρώτο μεγάλο κίνδυνο. Έχει πολλά χτυπήματα. Επικοινωνεί και μιλάει. Δεν ξέρω τι άλλο να σας πω. Είμαι λίγο σαστισμένος. Σας ευχαριστώ πολύ να είστε καλά» δήλωσε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στην κάμερα του MEGA.

Οι γιατροί εκτιμούν πως ο Μανώλης Παπακαλιάτης έχει κερδίσει τη μάχη για τη ζωή του και αισιοδοξούν ότι πολύ σύντομα θα βγει από την εντατική και θα ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για το εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό