15.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Χριστίνα Ψάλτη: «Δεν με ενημέρωσε ποτέ κανείς για την εκταφή του Στάθη Ψάλτη».

Ειδήσεις Ελλάδα

Κυριακή 22 Μαΐου 2022, 10:00

Πολλές αντιδράσεις έχει προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες, η είδηση της εκταφής του Στάθη Ψάλτη πέντε χρόνια μετά τον θάνατό του.

Πριν από λίγες ώρες η Ελένη Τσολάκη, η οποία είναι φίλη με την Χριστίνα Ψάλτη, την πρώην σύζυγο του ηθοποιού, μετέφερε μέσω της εκπομπής της όλα όσα της είπε η ηθοποιός για την εκταφή του αείμνηστου Στάθη Ψάλτη.

«Δεν ήρθα ποτέ σε επικοινωνία με κανέναν άνθρωπο από το δήμο αλλά θεωρώ ότι αυτό είναι φυσιολογικό. Μετά από τόσα χρόνια έχω αλλάξει τηλέφωνο έχω αλλάξει μέρος κατοικίας και δεν θα μπορούσαν να με βρουν». είπε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Ψάλτη σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν με την παρουσιάστρια.

Μάλιστα όπως είπε η Ελένη Τσολάκη, η Χριστίνα Ψάλτη στεναχωριέται ιδιαιτέρως καθώς το όνομα του Στάθη Ψάλτη ακούγεται για κάτι τέτοιο το οποίο είναι τουλάχιστον στενάχωρο και δεν τιμά την μνήμη του, ούτε σαν εικόνα, ούτε σαν συναίσθημα, ούτε σαν ιστορία.

Τέλος, η Χριστίνα Ψάλτη εξομολογήθηκε στην παρουσιάστρια του Open: «Δεν θα ήθελα να συνεχιστεί όλη αυτή η ιστορία και δίνω τη συναίνεσή μου να γίνει μεταφορά των οστών στο πρώτο νεκροταφείο Αθηνών όπως θέλει και η υπόλοιπη οικογένεια του».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό