27.3 C
Athens
Κυριακή, 30 Ιουνίου, 2024

Χριστίνα Παππά: Βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης στη Γλυφάδα

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα βίντεο, που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, δείχνει το επεισόδιο που καταγγέλλει η ηθοποιός Χριστίνα Παππά, με τη βίαιη επίθεση από έναν άνδρα, καθώς η ίδια βρισκόταν έξω από φαρμακείο στην περιοχή της Γλυφάδας.

Στις εικόνες που παρουσιάστηκαν, φαίνεται η στιγμή της επίθεσης που δέχθηκε η ηθοποιός και επιχειρηματίας. Ενώ η Χριστίνα Παππά είναι έξω από το φαρμακείο και έχει ακουμπήσει επάνω στο καπό αυτοκινήτου γράφοντας κάτι, εμφανίζεται ο άντρας που καταγγέλλει η ίδια και αρχίζει να την τραβάει. Μάλιστα, στο εν λόγω βίντεο που δημοσιοποίησε το Mega, ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά ο άνδρας αρπάζει την Χριστίνα Παππά και την σπρώχνει μακριά από το αυτοκίνητο.

Το χρονικό της επίθεσης

Η ηθοποιός και επιχειρηματίας βρισκόταν έξω από φαρμακείο στη Γλυφάδα, όταν δέχθηκε την επίθεση, όπως κατήγγειλε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Αναφέρει ότι το περιστατικό συνέβη την Τετάρτη 26/6 όταν πήγε σε ένα φαρμακείο, όπου ένας άνδρας μπήκε μέσα και άρχισε να φωνάζει και να βρίζει για ένα αυτοκίνητο στο χώρο του πάρκινγκ. Η γνωστή επιχειρηματίας κατάλαβε ότι επρόκειτο για το δικό της όχημα, αλλά όταν ενημέρωσε τον άνδρα εκείνος – όπως η ίδια ισχυρίζεται – της έκανε αρχικά λεκτική επίθεση και στη συνέχεια σωματική.

«Έβριζε με χαρακτηρισμούς που δε θέλω να πω. Κάποια στιγμή τρελάθηκα και του είπα “Ρε αλήτη, θα πάρω την αστυνομία τηλέφωνο”. Όταν βγήκα από το φαρμακείο αυτός είχε κλείσει την πόρτα του οδηγού με το αυτοκίνητό του για να μη μπορώ να μπω, μπήκα από τη θέση του συνοδηγού και έκανα όπισθεν για να τον κλείσω να μη φύγει μέχρι να έρθει η αστυνομία», είπε η Χριστίνα Παππά.

Η ηθοποιός βρέθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Γλυφάδας για να καταθέσει μήνυση, ωστόσο όπως η ίδια ανέφερε στα stories της στο Instagram: «Το αν σε έχουν διώξει από τη δουλειά σου, με το να είσαι τόσο βίαιος και επιθετικός στα λόγια και στις πράξεις αλλά και τόσο ερειστικός και κακός, το ένα φέρνει το άλλο. Κανείς μας δεν πρέπει να φοβάται. Ο άνθρωπος αυτός είναι πατέρας, με ένα παιδί με κάποια προβλήματα, όπως είπε ο ίδιος στο αστυνομικό τμήμα, για να μην του κάνω μήνυση και τον κρατήσουν. Όσοι έχετε προβλήματα, αυτά τα γεγονότα πρέπει να σας κάνουν καλύτερους και όχι χειρότερους», κατέληξε.

Ζήτησε συγγνώμη

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, στις 26/06/2024 και ώρα 18.40 μεταφέρθηκαν στο Α.Τ. Γλυφάδας από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ η Χριστίνα Παππά και ο άνδρας που τον κατήγγειλε. Η ηθοποιός έκανε αναφορά «σωματική βλάβη», «απειλή», «συκοφαντική δυσφήμηση» και «εξύβριση» αλλά ο άνδρας αρνήθηκε ότι άσκησε σωματική βία. Είπε μόνο στους αστυνομικούς ότι την απώθησε και εκείνη τον εξύβρισε.

Από το Α.Τ. Γλυφάδας έγιναν συστάσεις για την ειρηνική διευθέτηση των διαφορών τους και ο άνδρας ζήτησε συγνώμη από την Χριστίνα Παππά, την οποία και αποδέχτηκε, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό