18.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Χριστίνα Μπόμπα: Η αποκάλυψη για την επιστροφή της στην τηλεόραση

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι δυσκολίες που αντιμετώπισε μετά την γέννηση των διδύμων και τα επαγγελματικά της σχέδια.

Η Χριστίνα Μπόμπα βιώνει εδώ και περίπου έναν χρόνο την υπέροχη εμπειρία της μητρότητας και το απολαμβάνει στο έπακρο. Η γλυκιά μανούλα τρελαίνεται για τα δίδυμα μωρά που απέκτησε με τον Σάκη Τανιμανίδη και δεν το κρύβει, αφού σε κάθε ευκαιρία μιλάει για αυτά και «λιώνει».

Την Τετάρτη 18/5, η γνωστή influencer βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Καλό Μεσημεράκι» και μίλησε για το project που θα ήθελε κάποια στιγμή να κάνει στην τηλεόραση, για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μετά τη γέννηση των διδύμων, αλλά και για τον σύζυγό της Σάκη και την κοινή τους ζωή.

https://www.instagram.com/p/CbznV_ps6V9Οι αλλαγές που έφεραν τα μωρά στη ζωή της και οι δυσκολίες μετά τη γέννησή τους

«Άλλαξε όλη μου η ζωή, όλη μου η κοσμοθεωρία και οι προτεραιότητες, αλλά είναι τόσο ωραία. Τους πρώτους δύο μήνες ήμουν σαν να με έχει πατήσει τρένο. Κουρασμένη, άϋπνη, είχα ένα συναίσθημα ευθύνης τεράστιο, ειδικά για τα δύο μωρά. To “δύο” έκανε πολλαπλάσια την κατάσταση. Δεν κοιμόμουν καθόλου και πάλευα συνεχώς για να έχουν γάλα. Επειδή είχα δύο μωρά, δεν συγχρονίζονταν. Μεταξύ τους, είναι η μέρα με τη νύχτα, τελείως διαφορετικές προσωπικότητες, και δεν μοιάζουν καθόλου, ούτε στα πρόσωπα. Είναι κουκλίτσες, μιλάω όλη μέρα για τα μωρά, είμαι εκείνη η μάνα, αλλά το ζω, πρώτος χρόνος είναι», είπε αρχικά η Χριστίνα Μπόμπα για τις κόρες της, Αριάνα και Φιλίππα.

Όσο για το πώς είναι ο Σάκης Τανιμανίδης ως μπαμπάς; «Ο Σάκης είναι χειρότερος από εμένα. Αν εγώ είμαι χαζομαμά, ο Σάκης το έχει τερματίσει. Με βοηθάει πάρα πολύ, μοιραζόμαστε τα πάντα. Με τον Σάκη ήμασταν ομάδα από την πρώτη μέρα. Όταν ήρθαν τα μωρά απευθείας, είδαμε τι πρέπει να κάνει ο καθένας», αποκάλυψε η όμορφη μανούλα.

Και πρόσθεσε:

«Τον ερχομό των διδύμων δεν τον είχα προγραμματίσει. Ήθελα να κάνω παιδιά. Όταν ήμουν μικρή δεν πέρναγε καν από το μυαλό μου. Όταν γνώρισα τον Σάκη, άρχισε να σοβαρεύει η σχέση και ήμασταν πολύ καλά μαζί. Είναι μία φυσιολογική εξέλιξη της σχέσης».

https://www.instagram.com/p/CZeaDZArVzBΤο νέο επαγγελματικό βήμα του Σάκη Τανιμανίδη

Η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε μεταξύ άλλων και το νέο επαγγελματικό βήμα του αγαπημένου της Σάκη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Σάκης σε ό,τι ρόλο παίρνει τον εξυπηρετεί τέλεια, τον κάνει δικό του. Τώρα ετοιμάζει κάτι καινούριο. Είναι ένα σόου επιχειρηματικότητας που πιστεύω ότι θα δώσει μεγάλο κίνητρο σε αρκετούς ανθρώπους, θα ενημερώσει, θα εμπνεύσει και είμαι πολύ χαρούμενη που θα έρθει στην Ελλάδα».

Το project που θα ήθελε να κάνει στην τηλεόραση

Η Χριστίνα Μπόμπα παραδέχτηκε πως της αρέσει η τηλεόραση και θα ήθελε να επιστρέψει στο μέλλον. «Κάποια στιγμή θα ήθελα να κάνω τηλεόραση. Εμένα μου άρεσε η τηλεόραση. Μεταξύ του επιχειρείν, της digital παρουσίας μου, των μωρών, ενδεχομένως να μην είναι προτεραιότητά μου τώρα. Όχι ότι αν μου έρθει κάτι πολύ καλό, θα πω “όχι”. Θα το αξιολογήσω. Θα ήθελα κάποια στιγμή να ετοιμάσω ένα δικό μου concept και να πω αυτό θέλω να κάνω στην τηλεόραση. Κάποια στιγμή, όταν θα υπάρχει χρόνος, τόσες ιδέες έχω, κρίμα είναι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Χριστίνα Μπόμπα γέννησε στις 23 Ιουνίου του 2021 με καισαρική τομή τα κοριτσάκια της

Τα οποία γέμισαν με χαμόγελα και ευτυχία τόσο εκείνη όσο και τον σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη.

Το ζευγάρι μοιράζεται συχνά οικογενειακά στιγμιότυπα στα social media.

Μιλώντας στον Νίκο Μουτσινά, η Χριστίνα αποκάλυψε ότι θα ήθελε κάποια στιγμή να επιστρέψει στην τηλεόραση.

«Θα ήθελα να ετοιμάσω ένα δικό μου κόνσεπτ στην τηλεόραση», είπε χαρακτηριστικά.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό