21.6 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Χριστίνα Μπόμπα: Αυτό είναι το είδος γυμναστικής που λατρεύει και την βοηθά στην απώλεια βάρους!

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Χριστίνα Μπόμπα, με την έλευση του νέου χρόνου, αποφάσισε να θέσει νέους στόχους και μεταξύ πολλών, ξεκίνησε προσπάθεια για να απολλαγεί από τα περιττά κιλά, που της έχουν μείνει μετά την εγκυμοσύνη και τον τοκετό.

Η ίδια, μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη, έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια, με τις δίδυμες κόρες τους, Αριάνα και Φιλίππα, να τους έχουν κλέψει την καρδιά, από την πρώτη στιγμή που της αγκάλιασαν.

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι υπέροχη και μας το αποδεικνύει μέσα από κάθε νέα δημοσίευση που κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, που μέσα από εκεί μοιράζεται στοιχεία από την καθημερινότητά της, αλλά και τις δραστηριότητές της, όχι μόνο από τα επαγγελματικά της, αλλά και από την οικογενειακή της ευτυχία, με τον σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη και τις δίδυμες κόρες τους, Αριάνα και Φιλίππα.

Με την έλευση του νέου χρόνου, η Χριστίνα Μπόμπα έβαλε ως στόχο να χάσει κάποια κιλά και να καταφέρει να επαναφέρει το σώμα της στην κατάσταση που ήταν, πριν μείνει έγκυος. Το απόγευμα της Δευτέρας 23 Ιανουαρίου, η ίδια ανέβασε μερικές φωτογραφίες στο Instagram, που ποζάρει με μερικά αθλητικά σετ και κάνει την αγαπημένη της γυμναστική. Όπως έχει δηλώσει πολλές φορές μέσα από το Instagram, επιλέγει να κάνει yoga, που την βοηθάει πολύ στην ενδυνάμωση και την γράμμωση του σώματός της.

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό