31.9 C
Athens
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Χριστίνα Μηλιού: «Πόνεσα και έκλαψα τότε, αλλά πήρα από μόνη μου έναν πιο δυναμικό ρόλο…»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Χριστίνα Μηλιού, η οποία μεγάλωσε μέσα σε μια μουσική οικογένεια, αφού πατέρας της ήταν ο μουσικοσυνθέτης Δημήτρης Μηλιός και μητέρα της η τραγουδίστρια Ελένη Μηλιού μίλησε για τον θάνατο του πατέρα της και πόσο την άλλαξε.

Ο πατέρας σου έφυγε από τη ζωή όταν ήσουν μόλις 14 ετών. Πώς κατάφερες σε εκείνη την ηλικία να διαχειριστείς την απώλειά του;

“Περιέργως, στα 14 είχα ήδη μια ανεξήγητη ωριμότητα. Φυσικά πόνεσα και έκλαψα τότε, αλλά πήρα από μόνη μου έναν πιο δυναμικό ρόλο, ότι πρέπει εγώ να στηρίξω την οικογένειά μου. Το πήρα πάνω μου, παρόλο που η μητέρα μου είναι υπέροχη, δεν έχω λόγια για το πώς μας μεγάλωσε. Έμεινε μόνη της και πάλεψε κάνοντας δύο και τρεις δουλειές. Ξεκίνησα κι εγώ αμέσως να δουλεύω παράλληλα με το σχολείο. Από τα 14 μου είμαι οικονομικά ανεξάρτητη. Έχω δουλέψει σε φούρνο, σε παιδότοπο, σε κατάστημα ενδυμάτων, σε παγωτατζίδικο.” είπε στο περιοδικό ΟΚ!

Άργησες να αποδεχτείς τον θάνατο του πατέρα σου;

Σε εκείνη την ηλικία το έβαλα κάτω από το χαλάκι. Ξέρεις πότε το συνειδητοποίησα; Στα 19 μου, όταν ξεκίνησα δειλά δειλά στο τραγούδι. Τότε πένθησα. Να φανταστείς, η πρώτη μου εμφάνιση ήταν στο μαγαζί όπου δούλευε ο μπαμπάς μου, στη Γέφυρα, το τωρινό Teatro. Και μάλιστα με τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο – ο πατέρας μου ήταν μαέστρος του πολλά χρόνια. Πήγα στις οντισιόν και με πήραν. Τότε συνειδητοποίησα ότι «ο μπαμπάς δεν είναι εδώ και δεν θα είναι. Είσαι μόνη σου τώρα». Ήταν κάπως περίεργο. Ο λόγος που έγινα τραγουδίστρια ήταν ο μπαμπάς μου, και τελικά δεν με είδε ποτέ να τραγουδάω.

Χριστίνα Μηλιού: Η συγκλονιστική κατάθεση της αδελφής της – Με έχει χτυπήσει πάνω από 20 φορές

Χριστίνα Μηλιού: Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της – Η τραγουδίστρια τη μετέφερε στο νοσοκομείο

Αποκλειστικό: Η Χριστίνα Μηλιού σε ρόλο ηθοποιού! Πρόταση – έκπληξη για τηλεοπτική σειρά!

Τα πειράγματα της Κοκκίνου στον Νίνο και το γλέντι με Νικηφόρο και Χριστίνα Μηλιού!

Χριστίνα Μηλιού: Όλες οι λεπτομέρειες για τα εντυπωσιακά ρούχα της on stage

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό