24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Χριστίνα Κοντοβά: Το σπάνιο ποστ με τις αδερφές της και η νέα αρχή για την Ada

Ειδήσεις Ελλάδα

Μπορεί η Χριστίνα Κοντοβά να υποβλήθηκε σε μια «παιδική» επέμβαση, όπως έγραψε στο ποστ της, ωστόσο η κόρη της, Ada θα πάει πρώτη δημοτικού φέτος κι έτσι μίλησε για το πώς νιώθει γι’ αυτό.

Πριν από λίγες μέρες η Χριστίνα Κοντοβά γιόρτασε τα 46α γενέθλιά της σε μαγαζί της Αθήνας έχοντας δίπλα της τους φίλους και τις φίλες της.

«Τυχερή κι ευλογημένη…Που κλείνω τα 46Για αυτούς τους ανθρώπους δίπλα μουΠου έχω κι άλλους ανθρώπους στη ζωη μουΓια το παιδί μουΓια τη δουλειά μου και τους συνεργάτες μουΓια όσα πέρασαν κι όσα θα έρθουνΓια οσα μαθαίνω καθημερινά…

Σας ευχαριστώ για τις ευχές! Θα πιάσουν», έγραψε η ίδια δημοσιεύοντας διάφορες φωτογραφίες από τη βραδιά των γενεθλίων της.

Η κόρη της Χριστίνας Κοντοβά έγινε 6 ετών και η αγάπη για τη μόδα και τα ρούχα είναι ξεκάθαρη

https://www.instagram.com/p/C_VNOFXs26H/

Ωστόσο, η σχεδιάστρια μόδας χρειάστηκε να κάνει μια επέμβαση ρουτίνας ή αλλιώς «παιδική» επέμβαση, όπως έγραψε στους followers, αφού έβγαλε τις αμυγδαλές της.

«Τι κι αν έκλεισα τα 46, κάνω παιδικές επεμβάσεις», έγραψε η ίδια αναρτώντας μια φωτογραφία της από το νοσοκομείο και βάζοντας #αμυγδαλές.

Μαζί της στο νοσοκομείο βρέθηκαν οι δύο αδερφές της, η Μπέττυ και η Δώρα και κάπως έτσι είχαμε και ένα από τα σπάνια στιγμιότυπα των τριών αδερφών μαζί.

Πέρα βέβαια από αυτά, η σχεδιάστρια μόδας έχει να αντιμετωπίσει και μια νέα φάση στη ζωή της με την Ada, αφού μπήκε ο Σεπτέμβριος και η κόρη της θα είναι ένα από τα φετινά «πρωτάκια».

Οι απορίες της Χριστίνας Κοντοβά για την Α’ δημοτικού και η διαφορετικότητα της Ada

Όπως πολλοί γονείς έτσι και η Χριστίνα Κοντοβά έχει αρκετές απορίες για την Α’ δημοτικού και τι ακριβώς θα πρέπει να προσέξει η ίδια για την κόρη της, αλλά και το τι θα έχει να «αντιμετωπίσει» η Ada.

Γι’ αυτό η ίδια αποφάσισε να κάνει ένα live με τον δάσκαλο της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, Μάριο Μάζαρη ή αλλιώς schoolmarius στο Instagram, έτσι ώστε να λύσει τις δικές της απορίες αλλά και των followers της που βρίσκονται σε αντίστοιχη φάση με τα παιδιά τους.

https://www.instagram.com/reel/C_Yw8mTOeIp/

Όπως ανέφερε η ίδια επέλεξε για την Ada το δημόσιο σχολείο της γειτονιάς τους, ύστερα από αρκετή σκέψη και έχοντας μιλήσει και με άλλους γονείς που πήγαν τα παιδιά τους σε αυτό το σχολείο.

Η αλήθεια είναι πως για κάθε γονιό που το παιδί του ξεκινάει τώρα το δημοτικό, το δίλημμα δημόσιο ή ιδιωτικό σχολείο συχνά είναι αρκετά δύσκολο, όπως ήταν και για την Χριστίνα Κοντοβά.

Πέρα από αυτό, η ίδια ανέφερε πως αρκετοί την έχουν ρωτήσει για το αν αγχώνεται για την αντιμετώπιση που θα έχει η Ada λόγω του χρώματός της.

Η 46χρονη σχεδιάστρια μόδας ανέφερε πως είναι πάντα μία αγωνία που έχει για την κόρη της, ωστόσο δεν είναι κάτι που θα την αγχώνει τόσο πολύ μιας η Ada γνωρίζει ποια είναι.

«Έχω ένα άγχος (σ.σ για το χρώμα της Ada) αλλά πιστεύω ότι όσο το παιδί μου είναι καλά κι ευτυχισμένο και πιστεύει στον εαυτό του, το τελευταίο πράγμα που αφορά κάποιον είναι το χρώμα του», είπε αρχικά η Χριστίνα Κοντοβά.

«Εγώ βέβαια, μένω στο κέντρο, οπότε είμαστε τυχεροί κι εγώ και το παιδί μου από αυτή την άποψη. Βλέπουμε πολλούς μαύρους γιατί έχουμε πολύ τουρισμό, πολλά mixed ζευγάρια και επίσης ο κόσμος εδώ είναι πολύ εξοικειωμένος και με το χρώμα και τη διαφορετικότητα. Δυστυχώς δεν είναι το ίδιο σε γειτονιές πιο έξω και στην επαρχία. Υπάρχουν πολύ άσχημα περιστατικά. Εγώ δεν έχω συναντήσει ακόμα κάτι τέτοιο και είμαι πολύ τυχερή.

Αλλά όπως είπα δεν κάθομαι να φοβάμαι αυτό, ούτε το να μην πούνε το παιδί μου υιοθετημένο ή μαύρο, γιατί το παιδί μου ξέρει πάρα πολύ καλά το ποια είναι. Ξέρει την καταγωγή της, έχουμε πάει ξανά στη χώρα της, μιλάει πολύ περήφανα για την Uganda – γιατί την ξέρει όμως – ξέρει ακριβώς την ιστορία μας, πώς βρεθήκαμε μαζί και είμαστε οικογένεια (δεν είναι κάτι που κρατάμε πίσω από τις πόρτες), ξέρει για το χρώμα της, το έχει συζητήσει με τους φίλους της. Έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι σ’ αυτό το σχολείο που θα πάει θα είναι το μοναδικό μαύρο παιδάκι, αλλά δεν είναι αυτό που την χαρακτηρίζει την Ada. Είναι ένα παιδί που έχει αυτοπεποίθηση, έχει ταλέντα, είναι πολύ αγαπητή, οπότε στέκομαι σε αυτό», συμπλήρωσε η σχεδιάστρια μόδας.

Η Ευγενία Δημητροπούλου με την Εύα και 4 ακόμα διάσημες που έκαναν την υιοθεσία πράξη

https://www.instagram.com/p/CzdX9fHLdHj/

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό