35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

«Χρειάζομαι δύο χέρια για τα Champions League μου»

Ειδήσεις Ελλάδα

Δεν μπορούρε να ζητήσει καλύτερο τρόπο για να ολοκληρώσει την καριέρα του ο Τόνι Κρόος. Ο θρυλικός Γερμανός μέσος, έχει κάνει πράγματα και θαύματα με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης και όπως είχε ανακοινώσει εδώ και βδομάδες, ο τελικός του Champions League κόντρα στην Ντόρτμουντ, θα ήταν το τελευταίο του παιχνίδι σε συλλογικό επίπεδο (θα παίξει και στο Euro).

Φινάλε με… έξι Champions League

Η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να επικρατήσει με 2-0 της Ντόρτμουντ και στέφθηκε για 15η φορά στην ιστορία της πρωταθλήτρια Ευρώπης. Ο Κρόος, κατέκτησε το έκτο Champions League της καριέρας του και όπως έγραψε σε ανάρτηση στα social media, πλέον χρειάζεται δύο χέρια για να τα μετρήσει.

Ο Κάρλο Αντσελότι τον έκανε αλλαγή λίγο πριν το τέλος του αγώνα και όπως ήταν αναμενόμενο, όλοι όσοι βρέθηκαν στο Γουέμπλεϊ, σηκώθηκαν όρθιοι για να τον χειροκροτήσουν.

Διαβάστε όσα είπε ο Κρόος μετά τον τελικό: «Είναι ένας ωραίος τρόπος να τελειώνεις την καριέρα σου. Θα μπορούσε να είναι και χειρότερα. Είναι ένας συνδυασμός ποιότητας, νοοτροπίας και όλων αυτών. Σήμερα είναι ένα καλό παράδειγμα να μη σταματάς να πιστεύεις ότι είσαι ικανός να νικήσεις ακόμα και όταν δεν είσαι η καλύτερη ομάδα. Νιώθω ευτυχισμένος. Είναι το έκτο μου Champions League κι αυτό είναι τρελό. Ποτέ δεν πίστευα πως κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό