23.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Χρήστος Λούλης: «Δέχθηκα δριμεία κριτική για το σποτ του “Μένουμε Σπίτι”, Το ΣΕΗ δεν με στήριξε»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο ηθοποιός ξεκίνησε με τα θεατρικά του σχέδια τα οποία, λόγω κορονοϊού δεν ξέρει αν θα γίνουν: «Θα ανεβάζαμε την παράσταση «Ο θείος Βάνιας», αλλά λόγω της κατάστασης με τον κορονοϊό τελικά δεν θα ανέβει. Δεν ξέρουμε πότε θα ξεκινήσουμε και αν θα ξεκινήσουμε γιατί είχαμε πολλά κρούσματα, ωστόσο εκτός από το θέατρο υπάρχουν και άλλοι χώροι που υπάρχει συνωστισμός για παράδειγμα στα μπουζούκια, αλλά εκεί πηγαίνουν άνθρωποι μιας άλλης ηλικίας που δεν φοβούνται τόσο».

Επίσης δεν έκρυψε ότι κάποια στιγμή στην καριέρα του… καβάλησε το καλάμι: «Υπήρξε μία εποχή που καβάλησα το καλάμι και υπήρξα αλαζόνας. Το ξεκαβάλησα άλλοτε εύκολα άλλοτε όχι. Όταν είσαι μικρός χρειάζεσαι κάποιους να σου πουν ότι καβάλησες το καλάμι για να το πάρεις αλλιώς, με καλό ή με κακό τρόπο».

Αναφέρθηκε και στην πρώτη περίοδο αντιμετώπισης του κορονοϊού όπου πρωταγωνιστούσε σε σποτ της καμπάνιας “Μένουμε σπίτι” το οποίο και αποσύρθηκε. Ο Χρήστος Λούλης λοιπόν επεσήμανε: «Δέχθηκα δριμεία κριτική από συναδέλφους μου για το σποτ του “Μένουμε Σπίτι”, με ρωτούσαν πόσα χρήματα πήρα για να το κάνω, ενώ αυτά τα κάνουν δωρεάν. Το ΣΕΗ δεν με στήριξε. Αλλά δεν είναι και σωματείο μου, δεν είμαι μέλος του ΣΕΗ. Ήμουν κάποια στιγμή, αλλά εδώ και πάρα πολλά χρόνια δεν είμαι μέλος γιατί αυτοί οι άνθρωποι που ήταν το ΣΕΗ δεν δούλευαν στο θέατρο. Ο Σπύρος Μπιμπίλας έχει καλή πρόθεση για το ΣΕΗ, αλλά βαριέμαι να γραφτώ».

Σε ό,τι αφορά τη Ζέτα Μακρυπούλια και όσα είχε πει στο παρελθόν για εκείνη, ο ηθοποιός παραδέχτηκε: «Δεν μου άρεσε όλο αυτό. Με τα μυαλά τα τωρινά το μετάνιωσα, δεν θα έπρεπε να τα έχω πει αυτά τα πράγματα γιατί δεν ήταν και δουλειά μου. Τι με ένοιαζε να πω για τη Ζέτα, γιατί έπρεπε να απαντήσω σε αυτήν την ερώτηση; Τότε έκανα τη βλακεία και υπέστην τις συνέπειες».

Δείτε το βίντεο με όσα είπε:

42°C: Πρεμιέρα απόψε για το νέο δυνατό ερωτικό – ψυχολογικό θρίλερ του ΑΝΤ1!

Χρήστος Λούλης: «Πάμε να δούμε Σεφερλή αλλά να βάλουμε και περούκες και μουστάκια»

Χρήστος Λούλης: «Όταν είμαι πιεσμένος με ενοχλούν όλοι οι άνθρωποι» (Video)

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό