22.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Χρήστης του Twitter τον χαρακτήρισε «αρσενική bimbo» – Η απάντηση του κορυφαίου Έλληνα τενίστα

Ειδήσεις Ελλάδα

Αφορμή ήταν τα όσα υποστήριξε για τον φεμινισμό

Ιδιαίτερα δραστήριος είναι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Στέφανος Τσιτσιπάς, κάτι που φαίνεται κι από το γεγονός ότι όσα λέει προκαλούν ποικίλες αντιδράσεις στο Twitter.

Αυτή τη φορά, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας αποφάσισε να σχολιάσει έναν χρήστη που τον χαρακτήρισε «αρσενική bimbo» (σ.σ. όμορφος αλλά αφελής, χωρίς μυαλό), έπειτα από την πρόσφατη τοποθέτησή του για τον φεμινισμό.

«Κράτα τη μπύρα μου» έγραψε το Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης, μία φράση που χρησιμοποιείται ως ένδειξη χαλαρότητας, αλλά κι ότι έρχονται κι άλλα.

 

«Ο σύγχρονος φεμινισμός διδάσκει στις γυναίκες να μισούν τους άνδρες»

Ο Τσιτσιπάς έκανε retweet την ανάρτηση του 22χρονου youtuber Ιμάν Γκαντζί, ο οποίος έγραφε:

«Ο σύγχρονος φεμινισμός διδάσκει στις γυναίκες να μισούν τους άνδρες. Γυναίκες να μισούν εκείνες τις γυναίκες που είναι υπερήφανες που είναι γυναίκες. Και κάνει τους άνδρες να ντρέπονται που είναι άνδρες. Είναι πραγματικά κρίμα κάτι που ήταν αρχικά τόσο αγνό να έχει μετατραπεί σε κάτι τόσο καρκινώδες».

Modern feminism teaches women to hate men. Women to hate women that are proud to be women.

And makes men ashamed to be men.

It’s a real shame to see something that was initially pure turn so cancerous.

— Iman Gadzhi (@GadzhiIman) March 8, 2022

Το γεγονός, λοιπόν, ότι ο Τσιτσιπάς έκανε retweet αυτή την ανάρτηση δεν άρεσε, με αποτέλεσμα να κάνει δική του ανάρτηση στη συνέχεια, στην οποία έγραψε τα εξής:

«Κατά τη γνώμη μου όλοι είναι ίσοι με όλους. Ανεξάρτητα από το υπόβαθρο, το φύλο, τη θρησκεία, την εθνικότητα ή τη φυλή. Ο σύγχρονος φεμινισμός μετατράπηκε από την ισότητα των φύλων σε μια λατρεία αγανάκτησης που επιδιώκει να απογοητεύσει τους άνδρες. Πώς είναι αυτό δίκαιο;».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό