24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Χουχούμης στο flash.gr: «Είχαμε ”διαβάσει” τον Παναθηναϊκό – Δύσκολο να παίζω απέναντί του»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Αστέρας AKTOR ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη σεζόν. Οι Αρκάδες επικράτησαν με 1-0 του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ χάρη στο γκολ του Κρεσπί και πανηγύρισαν μία σπουδαία νίκη. Ο Διαμαντής Χουχούμης πραγματοποίησε για μία ακόμη φορά μία καλή εμφάνιση στο αριστερό άκρο της άμυνας, παρά το γεγονός πως είχε απέναντί του τον γρήγορο και ταλαντούχο Τετέ.

Ο Χουχούμης, που είχε για ποδοσφαιρικό «σπίτι» του τον Παναθηναϊκό για περισσότερα από 5 χρόνια, μας μίλησε στο flash.gr μετά το τέλος της αναμέτρησης και μας εξήγησε γιατί ο Αστέρας AKTOR παρουσιάστηκε τόσο καλά προετοιμασμένος, για τους στόχους της ομάδας φέτος, αλλά και για το πώς αισθάνεται ένας παίκτης να παίζει κόντρα στην ομάδα στην οποία μεγάλωσε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Διαμαντή Χουχούμη

«Θέλαμε να ξεκινήσουμε καλά τη σεζόν, ξέρουμε πως παίζαμε με έναν δύσκολο αντίπαλο όπως ο Παναθηναϊκός. Εκμεταλλευτήκαμε σίγουρα την κούραση που είχε από το ευρωπαϊκό παιχνίδι και η αποβολή μας βοήθησε ακόμα παραπάνω να πάρουμε αυτό το θετικό αποτέλεσμα.

Ήμασταν πολύ καλά δουλεμένοι στην προετοιμασία, είχαμε πολύ καλά φιλικά και δείξαμε πως μπορούμε να ανταγωνιστούμε μεγάλες ομάδες. Είχαμε ”διαβάσει” τον Παναθηναϊκό και αυτό φάνηκε και στο παιχνίδι».

Για το νέο format στο πρωτάθλημα και τα πλέι-οφ στις θέσεις 5-8: «Ξέρουμε πως ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο βγαίνει από αυτές τις θέσεις, οπότε δεδομένα θέλουμε να πλασαριστούμε σε αυτό το γκρουπ».

Για το πώς είναι να παίζεις απέναντι στην άλλοτε ομάδα σου: «Είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα. Είναι πάντα δύσκολο να παίζεις απέναντι στην ομάδα που μεγάλωσες ποδοσφαιρικά, αλλά είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να το βγάζουμε έξω από το γήπεδο».

Οι πανηγυρισμοί φυσικά έξαλλοι στα αποδυτήρια των παικτών του Αστέρα AKTOR, με τον πρόεδρο να δίνει πριμ στους ποδοσφαιριστές για την εμφάνισή τους!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό