28.9 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

«Χουνέρι» Άγγλων στους Ολλανδούς – «Δεν θα υπάρξει πορτοκαλί στο Βερολίνο» []

Ειδήσεις Ελλάδα

Υποστηρικτές της εθνικής Αγγλίας εντόπισαν μερικούς Ολλανδούς σε αποβάθρα μετρό της Γερμανίας και δεν έχασαν την ευκαιρία να τους κοροϊδέψουν για τον αποκλεισμό τους από το Euro2024. Συγκεκριμένα, τα «Τρία Λιοντάρια» επικράτησαν των «Οράνιε» την Τετάρτη (10/07), με τελικό σκορ 2-1, στο πλαίσιο των ημιτελικών του Euro2024.

Οι Άγγλοι… σώθηκαν στο 90+1′, καθώς ο Όλι Γουότκινς κατάφερε να κάνει το 2-1 επί των Ολλανδών, οι οποίοι σκόραραν με το «καλημέρα». Ο Τσάβι Σίμονς άνοιξε το σκορ στο 7ο λεπτό και στο 18′ απάντησε ο Χάρι Κέιν.

Έτσι, η Αγγλία προκρίθηκε στον τελικό του τουρνουά και η Ολλανδία δεν θα συνεχίσει. Για αυτό, όταν μερικοί υποστηρικτές των «Τριών Λιονταριών» εντόπισαν μερικούς φαν των «Οράνιε» τους έκαναν… καζούρα. Ο κόσμος από τις Κάτω Χώρες βρισκόταν σε συρμό απέναντι από την αποβάθρα που περίμεναν οι Βρετανοί, με τους δεύτερους να τραγουδούν ρυθμικά «Δεν θα υπάρχει πορτοκαλί στο Βερολίνο», όπου θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός του θεσμού.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Αγγλίας θα αναμετρηθεί με το αντίστοιχο των Ισπανών, που πέρασαν από το εμπόδιο της Γαλλίας με 2-1. Το ματς που θα χαρίσει τον τίτλο του Euro2024 θα λάβει χώρα στο «Ολύμπιασταντιον», στην πρωτεύουσα της Γερμανίας, την Κυριακή (14/07, 22:00 – ΕΡΤ1). Η «Φούρια Ρόχα» μετρά τρεις κατακτήσεις στο εν λόγω τουρνουά: το 1964, το 2008 και το 2012. Τα «Τρία Λιοντάρια» δεν έχουν καταφέρει να βάλουν ακόμα το όνομά τους στα βιβλία ιστορίας του θεσμού.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό