12.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Χουάνκαρ: Ήμασταν καλύτεροι. Η ΑΕΚ δεν κέρδισε «σωστά»

Ειδήσεις Ελλάδα

07/12 – 21:57

ΗΔΟΝΗ για την ΑΗΤΤΗΤΗ ΑΕΚΑΡΑ μας!

giannis68aek – 07/12 – 09:33

—Ειμαι 50 χρονων ,κι είμαι τόσο συγκινημένος σημερα. Αυτή η ομαδα , που αποτελει κομματι της καρδιας μου, μερος του dna μου . Αυτή η ομαδα που σε στιγμες εξαιρετικα δυσκολες , προσωπικες μου , αλλα και για την ομαδα , ηταν, κι ημουν εκει ,ο ενας για τον αλλον.
Η ομαδα που εκπροσωπεί τον απανταχου ανθρωπο , την απανταχου εννοια του ξαναγεννιεμαι από τις σταχτες μου και μεγαλουργω . Η ομαδα που εκφραζει το ηθος , την αυτοθυσια , τον σεβασμο ακομα και στους εχθρούς , που όταν σε κτυπανε , περιμενουν να σε ξαπλωσουν κατω για να σ αποτελειωσουν.
Όμως η ΑΕΚ είναι κατι που μας ξεπερναει ολους , είναι ένα δυσθεωρατο μέγεθος , ποδοσφαιρικο ,πολιτισμικο , κοινωνικο , υπαρξιακο. Είναι ένα μέγεθος που σεβονται αντίπαλοι ,φιλοι ,ακομα κι οι εχθροι ,κι ας μην το παραδεχονται .
Η ΑΕΚ είναι η μανα μας , η γυναικα μας , η αδερφη μας , η θρησκεια μας , η αρρωστια μας , η υγεια μας .
Κι όταν θα κλεισω καποτε τα ματια μου , εχω αφησει ρητη εντολη , να μου σκεπασουν το φερετρο με την σημαια της , για να την εχω για παντα μαζι μου .
Αλλα ας μην μελαγχολούμε μερα που είναι σημερα , το μονο που θελω να πω , είναι ότι μου ομορφαίνεις την ζωη μου ΑΕΚ , γεννηθηκα και θα πεθανω με το ονομα σου στο στομα μου.
Συγχαρητηρια σημερα σε όλους τους πρωταγωνιστες , από τον προεδρο μεχρι και τον τελευταιο υπαλληλο , που προσπαθησαν σημερα και προσπαθουν συνεχεια , για το μεγαλειο αυτης της ομαδας .
Γιαννης Π.

04/11 – 15:52

Μαγκιά Μπακάκη: Ζήτησε να παίζει με την ΑΕΚ Β

Hliasaek21 – 02/12 – 17:38

—Α ρε Μιχάλη.Στην μαύρη σελίδα της ιστορίας μας εσυ ,ο Πέτρος ,ο Βασίλης ,ο Κολοβέτσιος ,ο ανέστης και κάποια αλλά παιδιά παράτησαν την πρώτη κατηγορία η κάποια ομάδα του εξωτερικού και ήρθα να παίξουν στην Β εθνική.Και όχι απλά ήρθα αλλά τότε μερικοί από εσάς ήσασταν και next big things για το ελληνικό ποδόσφαιρο.Και προτιμήσατε να σπάσετε να πόδια σας στα χωράφια της αττικής και των πέριξ.Από εμένα θα έχεις ένα τεράστιο respect και εσυ και οι υπόλοιποι που ανέφερα γιατί όχι απλά ήρθατε αλλά διατελέσετε και το έργο σας με επιτυχία.Δενθα ξεχάσω ποτε τα δίπλα ματς με τον Ολυμπιακό στο κύπελλο που τους πατήσαμε παρότι ήμασταν Β και τα κοράκια έκανα ότι μπορούσαν για μα τους περάσουν.Τεροια υγεία σε ομάδα έχω να δω από εποχή σαντος και Φερέρ.
Πίστεψε με η διοίκηση είναι η μόνη υπεύθυνη για την κριτική που δέχεσαι. Ή μάλλον η απουσία της διοίκησης .Στην ΑΕΚ ΕΔΩΣΕΣ ΚΑΙ ΠΗΡΕΣ και οι πραγματικοί Αεκτζίδες δεν ξεχνούν και δεν εξαπατουνται.Να χαίρεσαι το παιδάκι σου και να είσαι καλά.

27/11 – 21:35

Τον έβαλε μέσα στο τέρμα του και τον κάρφωσε στο 90’!

Tavernie – 30/11 – 17:09

—Δια πυρός και σιδήρου νικάρα για την ομάδα. Θα μας πουν οι καθηγητάδες και ο άγγλος απόγονος τού Έλγιν, πού ακριβώς είναι η ανατροπή στο πέναλτι και τί λέει ο κανονισμός για το τάκλιν από πίσω με τα 2 πόδια πάνω στον Μάνταλο μακριά από τη μπάλα.
Κακοί οι 2 στόπερ μας που δε μπόρεσαν να διαβάσουν 40άρες μπαλιές να πάνε πρώτοι στη μπάλα. Πρόβλημα με τον Σιμόες που καταπίνει όπως πάντα τα χιλιόμετρα με τις δεκάδες, αλλά δε μπορεί να δώσει μια πάσα, με αποκορύφωμα το 88′ όταν όλοι έχουν βγει μπροστά σε φάουλ κι αυτός παίζει πάσα στον τελευταίο μας παίκτη τον Ρότα και παραλίγο να το πληρώσουμε. Με την αλλαγή τού Σιμάνσκι και το 4-4-2 η ομάδα με χαφ Μάνταλο – Σιμόες κόπηκε στα δυο κι ο ΠΑΣ που προηγουμένως έπαιζε 11 πίσω, βρήκε ευκαιρίες. Ο Πετράν δε μπορεί να παίξει πάνω από 60 λεπτά και ήταν λάθος να παίξουμε στην ουσία με 1 χαφ ώσπου να μπει ο Σάκχοφ. Ψυχάρα και παικτάρα ο Άμραμπατ. Γενικά η ομάδα έδειξε πάθος και νίκησε δίκαια.

27/11 – 21:35

Τον έβαλε μέσα στο τέρμα του και τον κάρφωσε στο 90’!

Tavernie – 30/11 – 17:09

—Παρέλειψα να γράψω για τον Μοχαμαντί που μετά το τεράστιο λάθος στο ματς με το γαύρο, έδωσε απόψε ό,τι είχε και δεν είχε, χωρίς ψυχολογικά προβλήματα κι άλλα τέτοια ανόητα που ακούμε και διαβάζουμε συχνά.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό