21.5 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Χιόνια και σε χαμηλά υψόμετρα προβλέπονται από Δευτέρα

Ειδήσεις Ελλάδα

Χιόνια ακόμη και χαμηλότερα υψόμετρα αναμένεται να δούμε από Δευτέρα 21 Μαρτίου, αναφέρει με ανάρτηση του στο twitter ο διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου της ΕΜΥ, Θοδωρής Κολυδάς.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού για τις 21 Μαρτίου αναμένεται να έχουμε νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες αρχικά στα ανατολικά και νότια και από το μεσημέρι και στην υπόλοιπη χώρα.

Από Δευτέρα #χιόνια και σε χαμηλότερα υψόμετρα. Να παρακολουθείτε στην πρόγνωση 2 ημερών της #ΕΜΥ την ενότητα με τα γενικά χαρακτηριστικά και τις #προειδοποιήσεις του καιρού @EMY_HNMS @GSCP_GR @News247gr @Starchannelnew11. https://t.co/00A7kME1ny2. https://t.co/OO08EOTV0P pic.twitter.com/wwOF1AtyUC

— Theodoros Kolydas (@KolydasT) March 17, 2022

Στα ανατολικά θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή χιονόνερο, ενώ χιόνια θα πέσουν στα ορεινά και ημιορεινά καθώς και σε περιοχές στα ανατολικά με χαμηλότερο υψόμετρο, από το βράδυ τα φαινόμενα θα ενταθούν.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6, στα ανατολικά 6 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το μεσημέρι.

Η θερμοκρασία θα παραμείνει σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα. Τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά θα σημειωθεί παγετός, ο οποίος στα βόρεια θα είναι κατά τόπους ισχυρός.

Σε κάθε περίπτωση ο κος Κολυδάς στην ανάρτηση του συνέστησε να αρακολουθείται η πρόγνωση 2 ημερών της ΕΜΥ  στην ενότητα με τα γενικά χαρακτηριστικά και τις προειδοποιήσεις του καιρού.

Διαβάστε αναλυτικότερα τις προβλέψεις του καιρού και στην ιστοσελίδα μας skaikairos.gr

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google Newsκαι μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό