22.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Χειρουργείο ο Ντεμπελέ, άγνωστος ο χρόνος της επιστροφής του

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε χειρουργική επέμβαση στο πόδι θα υποβληθεί ο Ουσμάν Ντεμπελέ, όπως έκανε γνωστό η Μπαρτσελόνα.

Ο Γάλλος διεθνής επιθετικός, ο οποίος τραυματίστηκε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο ματς με την Ουγγαρία, υποβλήθηκε εντός της ημέρας σε εξετάσεις στη Βαρκελώνη, υπό την επίβλεψη των ιατρών της Μπαρτσελόνα, οι οποίοι επιβεβαίωσαν ότι θα πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Συγκεκριμένα έχει υποστεί αποκόλληση στον τένοντα του δεξιού γόνατος και θα πρέπει να μπει στο χειρουργείο, χωρίς προς το παρόν να προσδιορίζεται ο ακριβής χρόνος απουσίας του από τα γήπεδα.

Από το 2017 που υπέγραψε στους Καταλανούς, ο Ντεμπελέ έχει υποστεί συνολικά 11 τραυματισμούς, γεγονός που τον καθιστά ίσως τον πιο άτυχο παίκτη που απέκτησε τα τελευταία χρόνια η ισπανική ομάδα.  Το νέο πρόβλημα τραυματισμού του, μάλιστα, έρχεται σε μια δύσκολη στιγμή για τον παίκτη, ο οποίος βρίσκεται στη μέση των διαπραγματεύσεων για ανανέωση του συμβολαίου του με τους Καταλανούς, το οποίο λήγει το 2022.

Παρά το γεγονός ότι στην ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα δεν αναφέρεται ο χρόνος απουσίας, η εφημερίδα «L’Equipe» δήλωσε ότι θα  μείνει εκτός για περισσότερο από τέσσερις μήνες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό