24 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Χειροπέδες σε δημοσιογράφο της ΕΡΤ για ενδοοικογενειακή βία – Η ανακοίνωση του Ραδιομεγάρου

Ειδήσεις Ελλάδα

Χειροπέδες σε δημοσιογράφο της ΕΡΤ για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο δημοσιογράφος καταγγέλθηκε από τη σύντροφό του, επίσης δημοσιογράφο, για ξυλοδαρμό και συνελήφθη από την αστυνομία. 

Κρατείται ήδη στο Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας και αύριο Τετάρτη (26/6) αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Πιο συγκεκριμένα, στις 10:00 το πρωί, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα, στην πρώην σχολή Ευελπίδων, για να του αποδοθεί κατηγορία.

Αναμένεται να λάβει προθεσμία για να απολογηθεί τις προσεχείς ημέρες. 

Η σύντροφος του δημοσιογράφου, σύμφωνα με τις πληροφορίες, κατήγγειλε στις αρχές την επίθεση που δέχθηκε ενώ φέρει και εμφανή σημάδια σε σημεία του σώματός της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του flash.gr, το θύμα είναι σε κατάσταση σοκ. Έχει στην κατοχή της ιατρική βεβαίωση για τον ξυλοδαρμό και αναμένεται να εξεταστεί και από ιατροδικαστή.

Πληροφορία για σπασμένη γνάθο

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Open, η γυναίκα που κατήγγειλε την επίθεση πήγε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί κάταγμα στη γνάθο.

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ

Σε ανακοίνωση της η ΕΡΤ, κάνει γνωστό ότι έθεσε σε παύση τη σύμβαση του φερόμενου ως δράστη και εργαζόμενο της, έως ότου αποφανθεί η δικαιοσύνη: 

«Η ΕΡΤ, αμέσως μόλις ενημερώθηκε για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συμβασιούχου εργαζόμενου της ΕΡΤ εις βάρος της συντρόφου του, επίσης συμβασιούχου εργαζομένης στην εταιρεία, έθεσε σε παύση τη σύμβαση του φερόμενου ως δράστη έως ότου διαλευκανθεί η υπόθεση και αποφανθεί η δικαιοσύνη».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό