18.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Χειλάκης- Στάνκογλου: Έγιναν για λίγο «Θεοί του Ολύμπου»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv παρευρέθηκε στα εγκαίνια της έκθεσης “Οι θεοί του Ολύμπου” στο ίδρυμα μείζονος Ελληνισμού, με πλήθος αγαπημένων ηθοποιών να δίνουν το παρών. 

Ανάμεσά τους και ο Αιμίλιος Χειλάκης και ο Γιάννης Στάνκογλου, που ήταν από εκείνους που δάνεισαν τις φωνές τους στον θεό Δία και στον θεό Ποσειδώνα αντίστοιχα.

Το βράδυ της Παρασκευής 23 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης “Θεοί του Ολύμπου” και το ίδρυμα μείζονος Ελληνισμου άνοιξε τις πόρτες του σε μικρούς και μεγάλους, για να έρθουν και να ζήσουν μια άκρως μοναδική εμπειρία. Πρόκειται για την μεγαλύτερη μυθολογική έκθεση που πραγματοποιήθηκε ποτέ, μιας και οι δώδεκα Θεοί του Ολύμπου “ζωντανεύουν” και προσφέρουν ένα ιδιαίτρο θέαμα.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, σε έναν τεράστιο διαμορφωμένο χώρο στον Ελληνικό Κόσμο του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού 1.800τμ, η τεχνολογία συναντά τον μύθο: επιβλητικά εκθέματα, wall mapping, ξεναγήσεις, escape rooms, ολογράμματα, διαδραστικά acts ντύνουν τις ζωές και τα βιώματα των 12 Θεών του Ολύμπου και αποκαλύπτουν γνωστές και άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα τους.

Πλήθος σπουδαίων ηθοποιών δάνεισαν τις φωνές τους, για να “ενσαρκώσουν” τους Δώδεκα Θεούς του Ολύμπου. Πολύ πιο συγκεκριμένα: Δίας (Αιμίλιος Χειλάκης), Ήρα (Μαρία Σολωμού), Δήμητρα (Δάφνη Λαμπρόγιαννη), Αθηνά (Κατερίνα Λέχου), Αφροδίτη (Μαρία Ναυπλιώτου), Απόλλων (Βλαδίμηρος Κυριακίδης), Άρτεμις (Νάντια Μπουλέ), Ερμής (Θανάσης Βισκαδουράκης), Άρης (Νίκος Βουρλιώτης), Ποσειδώνας (Γιάννης Στάνκογλου), Εστία (Αθηνά Μαξίμου) και Ήφαιστος (Δημήτρης Πιατάς).

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv παρευρέθηκε στα εγκαίνια της έκθεσης και μάλιστα εκεί παρευρέθηκαν μερικοί από τους αγαπημένους ηθοποιούς, ανάμεσά τους φυσικά και ο Αιμίλιος Χειλάκης και ο Γιάννης Στάνκολγου, που πόζαραν στον φωτογραφικό φακό!

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό