21.6 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

«Χείμαρρος» η Μαρία Ιωαννίδου για τη Ναταλία Γερμανού – «Την είχα σαν κόρη και τώρα σαν τίποτα»

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Μαρία Ιωαννίδου, το μεσημέρι της Τρίτης (10/9), στην κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής του ΣΚΑΙ και τον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη όπου και μίλησε βεβαίως για όλα! 

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην παράσταση στην οποία θα συμμετείχε το φετινό καλοκαίρι, στην Μαρίνα Σάττι, στη συνεργασία που είχε στο παρελθόν με την αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη αλλά και στις σχέσεις της με τη Ναταλία Γερμανού.

«Εγώ ξίνισα με την Μαρίνα Σάττι, που έπαιξε στην Επίδαυρο. Ξίνισα. Πρέπει να σεβόμαστε κάποια πράγματα. Πρέπει να σεβόμαστε τους χώρους. Δεν βγαίνει ο οποιοσδήποτε και παίζει, που πας; Που πας και παίζεις; Που πας;» είπε αρχικά η Μαρία Ιωαννίδου για την γνωστή τραγουδίστρια.

Για τις σχέσεις της με τη Ναταλία Γερμανού, η Μαρία Ιωαννίδου παραδέχτηκε πως «στα πρώτα χρόνια έκαναν πολύ παρέα», ενώ σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το εάν την βλέπει σαν κόρη, η γνωστή ηθοποιός απάντησε: «Δεν την έχω σαν κόρη γιατί μεγάλωσε και η Ναταλία. Όλοι μεγαλώνουμε. Την είχα σαν αδελφή στην αρχή γιατί ήμουν κι εγώ μικρή, μετά σαν κόρη και τώρα σαν τίποτα».

Τέλος αναφερόμενη στην Αλίκη Βουγιουκλάκη και στην συνεργασία τους, η Μαρία Ιωαννίδου εξομολογήθηκε πως «ήταν πάρα πολύ αυστηρή στη δουλειά της και… ουέ και αλίμονο αν ήσουν ξανθιά! Και εγώ ήμουν ξανθιά. Κάποια στιγμή μας είπε στην ταινία «Το πιο λαμπρό αστέρι» το εξής: «Σας έχω πει ότι άλλη ξανθιά δεν θα υπάρχει στην ταινία μου! Μόνο εγώ! Θα την βάψετε μελαχρινή». Και το κάνανε. Κλάμα, κλάμα».

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη παιδεύτηκε τόσο πολύ να κάνει αυτό το παιδί (σ.σ. τον Γιάννη Παπαμιχαήλ). Την βοήθησε πάρα πολύ ο Φρέντυ Γερμανός, να της βρει ειδικό γιατρό γιατί η Αλίκη δυσκολευόταν να κάνει παιδί. Δεν μπορούσε».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό