21.5 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Χαρίτσης: «Δεν μπορεί να γίνει συνεργασία με Κασσελάκη ούτε με τον σημερινό ΣΥΡΙΖΑ»

Ειδήσεις Ελλάδα

Κάθε πιθανή συνεργασία με τόσο με τον Στέφανο Κασσελάκη όσο και με τον «σημερινό» ΣΥΡΙΖΑ απέκλεισε σε νέες δηλώσεις του ο αρχηγός της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Χαρίτσης, μιλώντας στην «Επόμενη Μέρα» του Action24, ανέφερε ότι «δεν μπορεί να γίνει καμία συνεργασία, αλλά δεν είναι ζήτημα μόνο του κυρίου Κασσελάκη, δεν μπορεί να γίνει καμία συνεργασία και με έναν πολιτικό χώρο, όπως είναι ο σημερινός ΣΥΡΙΖΑ. Ούτε έχει νόημα η επιστροφή σε έναν ΣΥΡΙΖΑ του 2023, γιατί και αυτό αποδοκιμάστηκε στην κάλπη».

Στη συνέχεια, όσον αφορά τη στάση που τήρησε ο πρώην πρόεδρος του κόμματος και πρώην πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ο ίδιος ανέφερε ότι «η στάση που επέλεξε να έχει ο Αλέξης Τσίπρας, μετά την αποχώρησή του, η στάση της σιωπής, αντικειμενικά αν το δει κάποιος, βόλεψε και εργαλειοποιήθηκε από την πλευρά Κασσελάκη, τον βόλεψε την ανάδειξή του στην ηγεσία».

Μάλιστα, ο αρχηγός της Νέας Αριστεράς επεσήμανε για τη αποχώρηση των στελεχών από τον ΣΥΡΙΖΑ, συμπεριλαμβανομένου του ίδιου, ότι «αν παραμέναμε στον ΣΥΡΙΖΑ και είχαμε πάρει τις θέσεις που πρότεινε ο Κασσελάκης, θα ήμασταν μέρος του ιλαροτραγικού σκηνικού».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό