24 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Χανιά: «Ετοιμάσου να με πάρεις αγκαλιά γιατί θα έρθω» – Ο σπαραγμός της μητέρας του 19χρονου Νίκου

Ειδήσεις Ελλάδα

Δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπου νους τον πόνο που βιώνουν οι οικογένειες των τριών νεαρών που σκοτώθηκαν σε τροχαίο στα Χανιά το πρωί του Σαββάτου ύστερα από τη σφοδρή σύγκρουση του αυτοκινήτου που οδηγούσε η παρέα των νεαρών με διερχόμενο βαν.

Πρόκειται για τον 19χρονο Νίκο Τζαγκαράκη, τον 15χρονο Αλέξανδρο Συμιανάκη και τον 20χρονο Θοδωρή Τζανίδη, ενώ ανάμεσα στους επιζώντες, η 22χρονη Μαρία, η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, γονείς, συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετήσουν σήμερα τον Νίκο Τζαγκαράκη στις 18:00 το στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Κατσιφαριανών, ενώ η εξόδιος ακολουθία για τον Θοδωρή Τζανίδη, θα τελεστεί στις 11:30 στον Ιερό Ναό Μιχάλη Αρχαγγέλου στις Μουρνιές. Δεν έχει γίνει γνωστό ο ιερός ναός και η ώρα που θα τελεστεί η κηδεία του 15χρονου Αλέξανδρου Συμιανάκη.

Ο σπαραγμός της μητέρας του Νίκου

Σπαρακτικά είναι όσα γράφει η μητέρα του 19χρονου Νίκου σε ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα για τον αδικοχαμένο παιδί της. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η ίδια με ένα μήνυμα που ραγίζει καρδιές αποχαιρετά τον γιο της.

«Όταν σε έφερα στο κόσμο ομόρφυνε η ζωή μου όσο μεγάλωνες έβλεπα ότι η ομορφιά εισουν εσύ τα πειράγματα σου η βλακείες σου το χαμόγελο σου τα νεύρα σου αλλά πάντα ερχόσουν και με έπαιρνες αγκαλιά και μου έλεγες ηρέμισες μάνα εγώ είμαι εδώ ότι θες από μένα θα είμαι δίπλα σου εγώ . Μια μέρα πριν φύγεις από την αγκαλιά μου μου είπες την Παρασκευή θα δουλέψω και μετά θα φύγω διακοπές χωρίς να ξέρει κανείς που πάω έτσι και το έκανες πήγες εκεί που δεν μπορώ να έρθω αλλά να ξέρεις κάτι εγώ θα έρθω και ας μην μου πεις που είσαι γιατί μια μάνα παντού ξέρει που είναι το παιδί της . Έτοιμάσου να με πάρεις αγκαλιά γιατί θα έρθω».

Facebook
Ώρες αγωνίας για την 22χρονη

Την ίδια ώρα η 22χρονη Μαρία, εξακολουθεί να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Χανίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι τρεις νέοι και η 22χρονη που επέβαιναν στο μοιραίο ΙΧ επέστεφαν στα Χανιά από κέντρο εκδηλώσεων στο οποίο εργάζονταν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο νεαρός οδηγός του ΙΧ επιχείρησε να προσπεράσει όχημα, με συνέπεια να συγκρουστεί με το βαν.

Στο βαν επέβαιναν 21 άτομα και σύμφωνα με πληροφορίες, δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό των επιβαινόντων, ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ καθώς και η Τροχαία ΒΟΑΚ, η οποία διερευνά τα αίτια της τραγωδίας.

Αρχικά από τα συντρίμμια ανασύρθηκαν νεκροί δύο νεαροί ενώ ο τρίτος νεαρός άφησε τη τελευταία του πνοή λίγο αργότερα, με τη νεαρή κοπέλα που τραυματίστηκε σοβαρά να μεταφέρεται στο Νοσοκομείο Χανίων όπου και διασωληνώθηκε στη ΜΕΘ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό