26.9 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

Χανιά: Έπεσε μπασκέτα σε Δημοτικό Σχολείο

Ειδήσεις Ελλάδα

Από καθαρή τύχη αποφεύχθηκαν τα χειρότερα σε Δημοτικό σχολείο στα Χανιά, όταν την Κυριακή (13/5) έπεσε μπασκέτα στον προαύλιο χώρο, στο οποίο μάλιστα υπήρχε ένα παιδί.

Οι γονείς, μέσω του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, ζήτησαν από τον Δήμο Χανίων να ελεγχθούν οι αθλητικές εγκαταστάσεις του σχολείου, προτού σημειωθεί κι άλλο ατύχημα και τραυματιστεί κάποιο παιδί.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων στα Χανιά εξέδωσε ανακοίνωση για το συμβάν, κάνοντας λόγο πως είναι αναστατωμένοι από την πτώση της μπασκέτας και καλώντας τους αρμόδιους να προχωρήσουν στους σχετικούς ελέγχους.

Χανιά: Η ανακοίνωση από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων

Σε ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 15ου Δημοτικού Σχολείου Χανίων επισημαίνεται:

«ο Σύλλογός μας, εμείς οι γονείς του 15ου Δημοτικού, αλλά πιστεύουμε κι όλοι οι γονείς και η εκπαιδευτική κοινότητα των Χανίων, είμαστε αναστατωμένοι από την πτώση μπασκέτας που βρισκόταν στην αυλή του σχολείου μας. Ήταν πραγματικά τύχη που αυτήν τη στιγμή δεν μιλάμε για τραυματισμό ή για κάτι πιο δυσάρεστο που ούτε καν να σκεφτόμαστε δεν θέλουμε.

Καλούμε τους αρμόδιους να προχωρήσουν άμεσα στον έλεγχο των αθλητικών εγκαταστάσεων του σχολείου μας και κάθε σημείου με το οποίο έρχονται σε επαφή τα παιδιά. Να εισακουστούν τα αιτήματα που έχουμε καταθέσει προς τον Δήμο Χανίων για τους αθλητικούς χώρους του σχολείου μας και την ασφάλεια στη χρήση τους. Δεν θα ανεχτούμε καμία έκπτωση σε θέματα που άπτονται της ασφάλειας των παιδιών».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό