24 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Χανιά: Άγρια συμπλοκή μεταξύ μαθητών – «Χειροπέδες» σε 16χρονη

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε νέα σύλληψη σε βάρος ανήλικης για πρόκληση σωματικής βλάβης σε βάρος άλλου ανήλικου ατόμου προχώρησαν οι Αρχές στα Χανιά. Επιπλέον, συνελήφθη και ο κηδεμόνας της, κατηγορούμενος για παραμέληση της εποπτείας της.

Πιο συγκεκριμένα, δύο ανήλικοι μαθητές, ένα 15χρονο κορίτσι και ένα 16χρονο αγόρι ενεπλάκησαν σε φραστικό επεισόδιο και ακολούθως πιάστηκαν στα χέρια. Το περιστατικό σημειώθηκε την Τετάρτη (25/9) στην πόλη των Χανίων και πιο συγκεκριμένα σε σχολείο στην περιοχή του Ακρωτηρίου. Πρόκειται για ένα αγόρι και ένα κορίτσι, σύμφωνα με τις πληροφορίες σύμφωνα με το neakriti.gr.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, συνελήφθη, σήμερα (26.09.2024) στα Χανιά από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, ανήλικη ημεδαπή κατηγορούμενη για το αδίκημα της πρόκλησης σωματικής βλάβης σε βάρος επίσης ανήλικου ημεδαπού. Επιπλέον, συνελήφθη ο κηδεμόνας της ανήλικης και σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Από την αστυνομική προανάκριση προέκυψε ότι, μεσημβρινές ώρες χθες (25.09.2024) οι δύο ανήλικοι ενεπλάκησαν σε φραστικό επεισόδιο και στη συνέχεια με την χρήση σωματικής βίας η ανήλικη προκάλεσε τον τραυματισμό του ανήλικου.

Το επεισόδιο έλαβε χώρα έξωθεν σχολικού συγκροτήματος του Δήμου Χανίων.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό