22.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Χαμός στο Fortnite, με 12.3 εκατ. παίκτες να παρακολουθούν virtual concert του Travis Scott!

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι συναυλίες έχουν απαγορευτεί εδώ και αρκετό καιρό, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, παρόλα αυτά εάν δεν είναι εφικτό να γίνουν στον πραγματικό κόσμο, υπάρχει και ο… virtual! Ωστόσο, ο δημοφιλής τραγουδιστής Travis Scott το πήγε ένα βήμα παραπέρα, διοργανώνοντας online μία ξεχωριστή virtual συναυλία στο Fortnite!

Το αποτέλεσμα όχι απλά ήταν εντυπωσιακό, αλλά συγκέντρωσε τα βλέμματα περισσότερων από 12.3 εκατομμυρίων gamers, οι οποίοι λικνίστηκαν όλοι μαζί ψηφιακά στους ρυθμούς του Travis Scott, ο οποίος μάλιστα παρουσίασε και ένα ολοκαίνουργιο μουσικό κομμάτι, το οποίο οι gamers του Fortnite είχαν το αποκλειστικό προνόμιο να ακούσουν πρώτοι. Φυσικά, οι developers του Fortnite έστησαν το event… αναλόγως, δημιουργώντας ένα virtual μουσικό stage επικών διαστάσεων το οποίο κάλυψε όλη την περιοχή του αγαπημένου παιχνιδιού. Οι virtual πόρτες τις ξεχωριστής αυτής συναυλίας άνοιξαν περίπου 30 λεπτά πριν από το κύριο event, με τους servers βέβαια εκείνη τη στιγμή να… αγκομαχούν από τον προσέλευση του κόσμου. Τη συναυλία άνοιξε ένα ιπτάμενο ηχείο(!), το οποίο έπεσε πάνω στο stage και μετά εμφανίστηκε η τεράστια περσόνα (με τη μορφή… γίγαντα) του Travis Scott.

Κάθε φορά που τραγουδούσε ο καλλιτέχνης άλλαζε το background και ο φωτισμός και σίγουρα οι gamers που είχαν την ευκαιρία και το παρακολούθησαν, έμειναν εκστασιασμένοι από το πραγματικά φαντασμαγορικό αποτέλεσμα! Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει να το παρακολουθήσετε (γιατί όπως και να το κάνουμε είναι εντυπωσιακό), το εν λόγω event θα επαναληφθεί άλλες τέσσερις φορές, ενώ μια γεύση μπορείτε να πάρετε και από το που ακολουθεί…

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό