25.8 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Χαμός με τον παλαίμαχο NBAερ, Τζο Σμιθ, ανακάλυψε κατά λάθος ότι η σύζυγός του έχει λογαριασμό στο OnlyFans

Ειδήσεις Ελλάδα

NBA

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΑΚΡΗΣ
01.11.2023 | 15:48

Ο Τζο Σμιθ
Ⓒ 2008 MARK DUNCAN/ ASSOCIATED PRESS

Ο Τζο Σμιθ – Νο1 στο NBA Draft 1995 – έγινε viral στις ΗΠΑ, αφού η – πρώην πορνοστάρ – σύζυγός του κυκλοφόρησε ένα VIDEO που την δείχνει να λογομαχεί μαζί του επειδή ο άλλοτε NBAερ ανακάλυψε ότι η σύντροφός του είχε ανοίξει πίσω από την πλάτη του λογαριασμό στο OnlyFans.

Ο Τζο Σμιθ είδε έπειτα από (πολλά) χρόνια το όνομά του να γίνεται viral. Σε αντίθεση ωστόσο με την εποχή που αγωνιζόταν στο NBA – και είχε μία αξιοσέβαστη καριέρα – ο λόγος αυτή τη φορά ήταν ένα VIDEO που τον δείχνει εκνευρισμένο επειδή έμαθε κατά λάθος ότι η – πρώην πορνοστάρ – σύζυγός του έχει λογαριασμό στο OnlyFans!

Ο λόγος για την Κίσα Κάβις, η οποία όταν πρωταγωνιστούσε σε ταινίες ερωτικού περιεχομένου είχε το όνομα Γιασμίν Πεντάβις – η οποία και διέρρευσε αυτό το VIDEO, στο οποίο λογομαχεί με τον σύζυγό της λίγο αφότου έχει ενημερωθεί.

“Μόλις έμαθα έπειτα από τόσα χρόνια ότι έχεις λογαριασμό στο OnlyFans. Αυτά είναι μαλ…ίες. Στο λέω, αυτά είναι μαλ…ες” εμφανίζεται να λέει ο Σμιθ στο VIDEO, με την σύζυγό του να απαντάει ότι “ήξερες ποια ήμουν όταν με γνώρισες. Νόμιζα ότι δεν θα χρειαζόταν ποτέ να επιστρέψω σε αυτά, αλλά πλέον δεν είναι αυτό το θέμα. Μόνο για εμένα το κάνω αυτό, οπότε γιατί να σου το πω; Είναι δικό μου σώμα και δική μου γαμ…νη επιλογή”.

Για την ιστορία, ο λόγος που η σύζυγος του Σμιθ προχώρησε σε αυτή την απόφαση φαίνεται να είναι τα οικονομικά προβλήματα που έχει το ζευγάρι. Ο άλλοτε NBAερ – που έβγαλε περίπου 61 εκατ. δολάρια στην καριέρα του στο NBA, αλλά μετά τους φόρους του έμειναν 18 εκατ. δολάρια – έχει παραδεχθεί δημόσια ότι έχασε τα λεφτά του, κάτι που ώθησε την σύντροφό του στο να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση.

Ο Σμιθ επιλέχθηκε στο Νο1 του NBA Draft 1995 από τους Γουόριορς και αγωνίστηκε στο NBA από το 1995 έως το 2011, φορώντας τις φανέλες των Γουόριορς, των Τίμπεργουλβς, των Μπακς, των Σίξερς, των Πίστονς, των Χοκς, των Μπουλς, των Καβαλίερς, των Θάντερ, των Λέικερς, των Νάγκετς και των Νετς, αριθμώντας 10.9 πόντους και 6.4 ριμπάουντ μέσο όρο σε 26 λεπτά συμμετοχής (1030 αγώνες – 619 ως βασικός). Δεν είχε ποτέ την καριέρα που περίμενε ο κόσμος, ωστόσο ακόμα κι έτσι είχε μία καλή πορεία στο NBA.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό