25.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Χαμογέλασε στο θρίλερ η Πορτογαλία με ιστορικό ρεκόρ Ρονάλντο

Ειδήσεις Ελλάδα

Πορτογαλία και Γκάνα έδωσαν μία εξαιρετική ποδοσφαιρική παράσταση για τον όγδοο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τους Ίβηρες να επικρατούν 3-2 και να κάνουν σημαντικό βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Στο πρώτο ημίχρονο η Γκάνα δεν επέτρεψε πολλές φάσεις στην ομάδα του Φερνάντο Σάντος, η οποία απείλησε δύο φορές. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, όμως, αστόχησε στο 13′ και το 28′.

Το δεύτερο μέρος ήταν μια άλλη ιστορία. Οι δύο ομάδες έπαιξαν πιο ανοιχτά και παρουσίασαν ένα πολύ όμορφο θέαμα. Ο Ρονάλντο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 64′ άνοιξε το σκορ και έφτασε σε ένα ιστορικό ρεκόρ. Έγινε ο πρώτος παίκτης που καταφέρνει να σκοράρει σε πέντε Παγκόσμια Κύπελλα.

Η απάντηση από τους Αφρικανούς ήταν άμεση, με τον Αγιού οκτώ λεπτά αργότερα να κάνει το 1-1. H Πορτογαλία στο 78′ πέρασε μπροστά και πάλι, με τον Φερνάντες να σερβίρει το γκολ στον Ζοάο Φέλιξ. Στο 80′ ο Λεάο και πάλι από ασίστ του Φερνάντες έκανε το 3-1 και όλα έδειχναν πως είχαν πάρει τον δρόμο τους.

Ο Μπουκαρί στο 89′ έκανε το 3-2, μειώνοντας για την Γκάνα και στο τελευταίο λεπτό ο Γουίλιαμς έκλεψε την μπάλα από τον πορτιέρε, Ντιόγκο Κόστα, είχε κενή εστία αλλά γλίστρησε και έχασε μια τεράστια ευκαιρία για το 3-3.

Η βαθμολογία: Πορτογαλία 3, Ουρουγουάη 1, Νότια Κορέα 1, Γκάνα 0

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό