18.4 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Χαμένη ευκαιρία για την Παναχαϊκή

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Πανσερραϊκός πέρασε νικηφόρα (2-0) από την Ήπειρο στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής στη Super League 2 και αύξησε τη διαφορά από τη δεύτερη Αναγέννηση Καρδίτσας στους 12 βαθμούς, με παιχνίδι περισσότερο.

Τη δεύτερη θέση μοιράζεται με την Καρδίτσα ακόμη μια θεσσαλική ομάδα, η ΑΕΛ, που επιβλήθηκε εύκολα με 3-0 του Ηρακλή στο ντέρμπι της Λάρισας.

«Τρίποντο» και για την (τέταρτη Νίκη) Βόλου, που επικράτησε 2-0 του Μακεδονικού, ενώ ο Απόλλωνας Πόντου σημείωσε το τρίτο «διπλό» στις συνολικά τέσσερις αναμετρήσεις της Κυριακής, επικρατώντας στη Ρόδο του Διαγόρα 1-0.

Τα αποτελέσματα στον Α΄ όμιλο (ρεπό ηΑναγέννηση Καρδίτσας): Αλμωπός Αριδαίας – Ηρακλής 2-0, Διαγόρας – Απόλλων Πόντου 0-1, Ηρακλής Λάρισας – ΑΕΛ 0-3, Νίκη Βόλου – Μακεδονικός 2-0, Θεσπρωτός – Πανσερραϊκός 0-2, ΠΑΟΚ Β΄ – Βέροια αναβολή, Απόλλων Λάρισας – Παναθηναϊκός Β΄ 0-3 α.α.

Η νίκη της Καλαμάτας επί του Ηρόδοτου στο Ηράκλειο με 2-1 ήταν και μοναδική στις συνολικά τρεις σημερινές αναμετρήσεις στο Β΄ όμιλο.

Το μεσσηνιακό συγκρότημα βελτίωσε τη θέση του στην κατάταξη ανεβαίνοντας στην έκτη θέση, την ώρα που η Παναχαϊκή έχασε την ευκαιρία να φτάσει την Καλλιθέα στην τρίτη, καθώς έμεινε στο 0-0 με τα Χανιά στην έδρα της.

Με «λευκή» ισοπαλία ολοκληρώθηκε και η αναμέτρηση στην Ιεράπετρα ανάμεσα στον ΟΦΙ και το Αιγάλεω.

Τα αποτελέσματα στον Β΄ όμιλο (ρεπό η Καλλιθέα): Προοδευτική – ΠΑΟ Ρουφ 2-1, ΑΕΚ Β΄ – Απόλλων Σμύρνης 0-2, Παναχαϊκή – Χανιά 0-0, Ηρόδοτος – Καλαμάτα 1-2, ΟΦ Ιεράπετρας – Αιγάλεω 0-0, Κηφισιά – Ηλιούπολη 27/3, Ολυμπιακός Β΄ – Επισκοπή αναβολή.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό