16.4 C
Athens
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024

Χαλκιδική: Με έγγραφα-φωτιά στον εισαγγελέα ο πατέρας του 19χρονου Γιάννη

Ειδήσεις Ελλάδα

Από την πρώτη στιγμή του τραγικού δυστυχήματος στο λούνα παρκ της Χαλκιδικής, όπου σκοτώθηκε ο 19χρονος Γιάννης, ο πατέρας του αδικοχαμένου νεαρού ορκίστηκε ότι θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του προκειμένου να αποδοθεί δικαιοσύνη για τον θάνατο του παιδιού του. 

Έχοντας μαζέψει αρκετά στοιχεία – φωτιά τις προηγούμενες ημέρες, μετά και την επιτόπια αυτοψία που έκανε ο ίδιος μαζί με τον πραγματογνώμονα που έχει ορίσει η οικογένεια, ο κ. Καμπαΐλης βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (26/08) στο δικαστικό μέγαρο Πολυγύρου, προκειμένου να καταθέσει στον εισαγγελέα έγγραφα που αποδεικνύουν την ακαταλληλότητα του παιχνιδιού «Crazy Dance», που έστειλε στον θάνατο τον 19χρονο Γιάννη. 

Ο πατέρας του άτυχου νεαρού, συνοδευόταν από τον μικρότερο γιο του, ο οποίος ήταν παρών στο φρικιαστικό δυστύχημα και που θα προσπαθήσει να περιγράψει τι συνέβη τη μοιραία νύχτα στο λούνα παρκ του θανάτου.

«Πιστεύουμε ότι θα πείσουμε τον εισαγγελέα ώστε να προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες διώξεις. Το παλικάρι μου με ακολουθεί. Είναι ο μόνος που ξέρει τι έχει συμβεί. Θα καταθέσω όλα τα έγγραφα που συμπληρωματικά αποδεικνύουν την συμμετοχή ανθρώπων και καταστάσεων. Αρκετών. Λίγη υπομονή και θα μας δει σε λίγο η εισαγγελέας», δήλωσε ο κ. Καμπαΐλης, προσερχόμενος στο δικαστικό μέγαρο Πολυγύρου.

Ο ίδιος φέρεται να έχει στα χέρια του έγγραφα που αποδεικνύουν ότι υπήρχε συνεργασία μεταξύ του δήμου Κασσάνδρας και του 58χρονου ιδιοκτήτη του λούνα παρκ, ενώ αναμένεται να καταθέσει και έγγραφα που έχουν να κάνουν με την κατάσταση στην οποία βρισκόταν το παιχνίδι «Crazy Dance».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό