26.2 C
Athens
Πέμπτη, 27 Ιουνίου, 2024

Χαιρετίζει την πρόθεση Μίτσκοσκι για χρήση της συνταγματικής ονομασίας

Ειδήσεις Ελλάδα

Η πρέσβης των ΗΠΑ στη Βόρεια Μακεδονία, Άνγκελα Άγγελερ χαιρέτισε τη δήλωση του εντολοδόχου πρωθυπουργού και αρχηγού του VMRO-DPMNE Χρίστιαν Μίτσκοσκι, ότι θα χρησιμοποιήσει τη συνταγματική ονομασία του κράτους κατά την ορκωμοσία του στο Κοινοβούλιο, αλλά και στις εμφανίσεις του στο εξωτερικό.

Η Άνγκελα Άγγελερ, σε συνέντευξή της στην κρατική τηλεόραση της Βόρειας Μακεδονίας εξέφρασε την ελπίδα όλοι οι υπουργοί της νέας κυβέρνησης να ακολουθήσουν το παράδειγμά του Χρίστιαν Μίτσκοσκι.

«Όντως, ήταν απογοήτευση για την ηγεσία στην Ουάσιγκτον όταν η Πρόεδρος (Γκορντάνα Σιλιάνοφσκα) αποφάσισε να μην χρησιμοποιήσει το συνταγματικό όνομα της χώρας κατά την ορκωμοσία της και, ειλικρινά, αυτό που θα κάνουν ο μελλοντικός πρωθυπουργός και οι υπουργοί του είναι κάτι που καλωσορίζουμε» σημείωσε η πρέσβης των ΗΠΑ στη Βόρεια Μακεδονία.

Επιπλέον, ανέφερε πως το νέο κυβερνών κόμμα (VMRO-DPMNE) και η κυβέρνηση θα κριθούν μόνο από τις πράξεις, σε αντίθεση με τις προεκλογικές υποσχέσεις, οι οποίες μπορούν να καλύψουν όλο το φάσμα της πολιτικής κατά την προεκλογική περίοδο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό