24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Χέρμπερτ: «Υψηλό το επίπεδο της Ελλάδας, έχουν έναν εκ των κορυφαίων παικτών»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Εθνική Ελλάδας θα αναμετρηθεί με την Γερμανία την Τρίτη (06/08, 12:00). Έτσι, ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «Πάντσερ», Γκόρντον Χέρμπερτ, παραχώρησε δηλώσεις, στις οποίες αναφέρθηκε στην «Επίσημη Αγαπημένη» και στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τον οποίο θεωρεί έναν από τους καλύτερους μπασκεμπολίστες παγκοσμίως.

Η Σερβία επικράτησε του Νοτίου Σουδάν το βράδυ του Σαββάτου (03/08), με τελικό σκορ 96-85. Έτσι, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρα από τα Βαλκάνια κάλυψε την διαφορά των +3 πόντων και «χάρισε» την πρόκριση στον Βασίλη Σπανούλη και την ομάδα του. Έτσι, η «Επίσημη Αγαπημένη» θα αγωνιστεί στην φάση των «8» απέναντι στην Παγκόσμια Πρωταθλήτρια του 2023.

Η Εθνική Ελλάδας τερμάτισε στην 3η θέση του Α’ ομίλου, καθώς επιβλήθηκε της Αυστραλίας με τελικό σκορ 77-71. Η διαφορά των 6 πόντων δεν ξεκαθάρισε το τοπίο όμως και για αυτό η «γαλανόλευκη» έπρεπε να περιμένει. Στην 1η θέση βρέθηκε η ομάδα μπάσκετ του Καναδά, ενώ στην 2η πέρασαν τα «Καγκουρό». Η Ισπανία κατετάγη στην 4η και τελευταία θέση, η οποία την ανάγκασε να γυρίσει πίσω στην πατρίδα της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκόρντον Χέρμπερτ:

«Η Ελλάδα είναι μια ομάδα με έναν μεγάλο αριθμό έμπειρων παικτών EuroLeague, που παίζουν σε πολύ υψηλό επίπεδο. Και έχουν έναν από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Ανυπομονούμε να χτίσουμε πάνω στην εμφάνιση που κάναμε απέναντι στη Γαλλία και περιμένουμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό