19.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

χέρι η Βαλένθια με την Ατλέτικο στην Ισπανία

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Βαλένθια πέρασε επιβλητικά με 4-1 από το «Ελ Σαδάρ» απέναντι στην Οσασούνα κι έφυγε από την Παμπλόνα με μια νίκη που τη διατήρησε στην πρώτη θέση της LaLiga μαζί με την Ατλέτικο Μαδρίτης, στο +3 αλλά και με παιχνίδι περισσότερο από Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Σεβίλη, ύστερα από τέσσερις αγωνιστικές.

Οι «νυχτερίδες» του Πέπε Μπορντάλας βρέθηκαν πίσω στο σκορ από νωρίς στο ξεκίνημα, όμως όχι μόνο δεν αγχώθηκαν αλλά συνέτριψαν στη συνέχεια τους γηπεδούχους του Γιακόμπα Αρασάτε.

Λίγο νωρίτερα, ο Τόμας Λεμάρ υπέγραψε στο δέκατο λεπτό των καθυστερήσεων (!) μια μεγάλη νίκη με 2-1 για την πρωταθλήτρια Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Κορνεγιά-Ελ Πρατ» της Βαρκελώνης απέναντι στην Εσπανιόλ, που κρατούσε το προβάδισμα ως το 80ό λεπτό με το γκολ του Ραούλ Ντε Τομάς στο 40΄. 

Οι «ροχιμπλάνκος» πίεσαν αρκετά στο β΄ ημίχρονο τους Καταλανούς, έχασαν πέναλτι με τον Λεμάρ στο 53΄, αλλά πέτυχαν να ισοφαρίσουν στο 79ο λεπτό με τον Γιανίκ Καράσκο και κυνήγησαν με όλες τις δυνάμεις τους ένα δεύτερο γκολ και δικαιώθηκαν λίγο πριν το τελικό σφύριγμα.

Αναλυτικά: 

Λεβάντε-Ράγιο Βαγεκάνο 1-1 (39΄ πεν. Ρότζερ – 90+3΄ Γκουαρδιόλα) Αθλέτικ Μπιλμπάο-Μαγιόρκα 2-0 (68΄ Βίβιαν, 74΄ Γουίλιαμς) Εσπανιόλ-Ατλέτικο Μαδρίτης 1-2 (40΄ Ντε Τομάς – 79΄ Καράσκο, 90΄+10 Λεμάρ) Οσασούνα-Βαλένθια 1-4 (8΄ Μονκαγιόλα – 26΄ Γκόμες, 50΄ πεν. Ερνάντες, 55΄ Γκουέδες, 74΄ Αλντερέτε)

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό