27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Χάρις εναντίον Τραμπ: Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις;

Ειδήσεις Ελλάδα

Πολλές δημοσκοπήσεις των τελευταίων εβδομάδων έδειχναν ότι η Κάμαλα Χάρις είχε ελαφρώς καλύτερες επιδόσεις συγκριτικά με τον πρόεδρο Μπάιντεν σε μια κούρσα Τραμπ-Χάρις.

Μια δημοσκόπηση της Wall Street Journal μετά το debate του Μπάιντεν με τον πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ διαπίστωσε ότι το 35% των ψηφοφόρων έβλεπε την αντιπρόεδρο θετικά και το 58% την έβλεπε αρνητικά- παρόμοια ποσοστά με τον πρόεδρο εκείνη την εποχή.

Μια δημοσκόπηση του CBS-YouGov εκτιμούσε ότι ο Τραμπ προηγείται της Χάρις με 3 μονάδες και του Μπάιντεν με 5. Μια δημοσκόπηση του Reuters-Ipsos την περασμένη εβδομάδα έδειχνε ότι η Χάρις και ο Τραμπ μάχονταν στήθος με στήθος.

Τραμπ vs Χάρις σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις (Le Figaro)

Μια δημοσκόπηση των New York Times/Siena πριν από την απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ το περασμένο Σάββατο έδειχνε ότι η Χάρις είχε καλύτερες δημοσκοπήσεις από τον Μπάιντεν έναντι του Τραμπ σε δύο κρίσιμες πολιτείες για τους Δημοκρατικούς. Στην Πενσυλβάνια, η Χάρις υπολείπεται του Τραμπ κατά μία μονάδα και στη Βιρτζίνια, η Χάρις βρισκόταν πέντε μονάδες πάνω από τον Τραμπ. Μια εθνική δημοσκόπηση του NBC News, η οποία επίσης πραγματοποιήθηκε πριν από την απόπειρα δολοφονίας, έδειξε ότι τόσο ο Μπάιντεν όσο και η Χάρις υπολείπονταν του Τραμπ κατά δύο μονάδες.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο ABC, ο Ντόναλντ Τραμπ προηγείται της Καμάλα Χάρις (42%) με 46% στην πρόθεση ψήφου, με βάση τον μέσο όρο των 37 ερευνών που πραγματοποιήθηκαν.

Δείτε εδώ το liveblog της Ναυτεμπορικής

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό