30.5 C
Athens
Κυριακή, 7 Ιουλίου, 2024

Χάρης Λεμπιδάκης: Όσα Είπε Για Σκορδά, Μενεγάκη & Ουγγαρέζο

Ειδήσεις Ελλάδα

Δείτε όσα είπε ο Χάρης Λεμπιδάκη για τη Φαίη Σκορδά

Καλεσμένος στο Breakfast@Star το πρωί της Δευτέρας, ο Χάρης Λεμπιδάκης μίλησε για το τηλεοπτικό μέλλον της Φαίης Σκορδά, το πολυσυζητημένο συμβόλαιο της με το Mega κι όλα όσα ισχύουν με τους συνεργάτες που θα στελεχώσουν την εκπομπή της για τη νέα σεζόν. 

«Η Φαίη δεν μπορεί να υπογράψει ακόμα (σ.σ. με το Mega), μέχρι τέλη Ιουλίου έχει συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ, αλλά ακόμα δεν έχει κάνει ούτε προσύμφωνο. Ακόμα μιλάνε και προσπαθούν να βρουν τη χρυσή τομή στα πάντα! Στη διάρκεια του συμβολαίου… δε θα είναι ένα κλειστό συμβόλαιο. Θα δούμε κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ, ένα συμβόλαιο 1+1+1. Είναι ένα τριετές συμβόλαιο το οποίο κάθε χρόνο θα υπάρχει… αν πιάσει τα νούμερα τηλεθέασης και τα εμπορικά, μια συνεννόηση με το κανάλι για το αν θα συνεχιστεί. Μια προοπτική τριετούς συνεργασίας», είπε ο γνωστός δημοσιογράφος στην πρωινή εκπομπή του Star.  

Φαίη Σκορδά: Οι τρεις προτάσεις που έχει δεχτεί για την επόμενη σεζόν

Σε άλλο σημείο ξεκαθάρισε ότι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είναι ο μόνος που έχει «κλειδώσει» για την εκπομπή της, ενώ η παρουσιάστρια θέλει πολύ στην παρέα και τον δημοσιογράφο Άρη Καβατζίκη, κάτι που δεν μπορεί να γίνει, αφού είναι σε αυτήν της Δανάης Μπάρκα. 

Όσον αφορά στο τηλεοπτικό μέλλον της Ελένης Μενεγάκη, ο Χάρης Λεμπιδάκης που πρόσφατα βρέθηκε στην εκπομπή της, ξεκαθάρισε: «Η Ελένη την Παρασκευή θα ευχαριστήσει το Mega και θα πάει διακοπές!».

Δείτε όσα είπε ο Χάρης Λεμπιδάκη για την Ελένη Μενεγάκη

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό