21.4 C
Athens
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Χάρης Δούκας στο Attica TV: «Το δίλημμα είναι ξεκάθαρο – Στασιμότητα ή αλλαγή»

Ειδήσεις Ελλάδα

Για τη «μάχη» του με τον Νίκο Ανδρουλάκη στον Β’ γύρο των εκλογών του ΠΑΣΟΚ, την ερχόμενη Κυριακή (13/10) μίλησε ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας στην εκπομπή του Attica TV «Χωρίς Μακιγιάζ».

Ο κ. Δούκας αναφέρθηκε στο διακύβευμα των εκλογών στο ΠΑΣΟΚ αλλά και για την επόμενη ημέρα του κόμματος, επισημαίνοντας πως «το δίλημμα είναι ξεκάθαρο: Στασιμότητα ή αλλαγή», ενώ τόνισε πως «δεν θα έχουμε άλλη ευκαιρία, ο κόσμος δεν περιμένει».

«Ξεκινάμε με την κάλπη άδεια και ο κόσμος θα έρθει να στηρίξει. Το δίλημμα για μένα είναι ξεκάθαρο. Στασιμότητα ή αλλαγή. Θέλουμε μία από τα ίδια ή θέλουμε να κάνουμε ένα άλμα, το οποίο θα δημιουργήσει μία ξεκάθαρη επιλογή για την προοδευτική διακυβέρνηση του τόπου; Κι αυτό πρέπει να απαντήσουμε και είμαι σίγουρος ότι αυτό θα είναι το αποτέλεσμα την Κυριακή» σημείωσε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ.

«Κλείδωσε» η δομή του ντιμπέιτ – Τι ζήτησε η πλευρά Δούκα

Την ίδια ώρα, όπως προκύπτει από κύκλους του κ. Δούκα, έχει «κλειδώσει» η δομή του ντιμπέιτ μεταξύ του ίδιου και του κ. Ανδρουλάκη.

Ειδικότερα, στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη (8/10) ανάμεσα στα επιτελεία των επικρατέστερων υποψήφιων συμφωνήθηκε «το format του ντιμπέιτ, με επτά θεματικές ενότητες».

Από την πλευρά του κ. Δούκα ζητήθηκε επίσης να προστεθεί μία ενότητα για το αυξημένο κόστος ζωής «θέμα που είναι πρωταρχικής σημασίας για τους πολίτες και να αναδειχθεί η συζήτηση για τον ρόλο του ΠΑΣΟΚ την επόμενη μέρα» όπως σημειώνουν.

Παράλληλα, δηλώνουν πως «όσον αφορά την ημερομηνία της διεξαγωγής του ντιμπέιτ ξεκαθαρίσαμε ότι η πλευρά μας είναι διαθέσιμη και τις τρεις ημέρες (Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο) και περιμένουμε την απάντηση της πλευράς Ανδρουλάκη».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό