28.9 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Χάρης Δούκας στο Attica TV: Κάποια από αυτά που λέω ενοχλούν πάρα πολύ

Ειδήσεις Ελλάδα

Για το πρόγραμμά του, την αντιπαράθεση με τον Νίκο Ανδρουλάκη και το ενδεχόμενο συνεργασιών είτε για το δεύτερο γύρο των εκλογών για την εκλογή προέδρου στο ΠΑΣΟΚ ή ενδεχόμενες συνεργασίες με άλλο κόμμα μίλησε ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας στο Attica TV.

Ο δήμαρχος Αθηναίων υποστήριξε ότι δεν μπορεί ο δήμος να ανταποκριθεί στον τομέα της καθαριότητας, διότι δεν έχει το απαιτούμενο προσωπικό, ενώ και όσοι εργάζονται είναι μεγάλης ηλικίας.

Για την αιχμή του Νίκου Ανδρουλάκη ότι δεν είναι Μιτεράν, ο Χάρης Δούκας είπε ότι το ύφος και ο τρόπος του σχολίου του Νίκου Ανδρουλάκη εξέπεμπαν ειρωνία, ενώ χαρακτήρισε ανεπίπτρεπτη τη σύγκρισή του με τον Ερντογάν.

Απέρριψε τον χαρακτηρισμό του προέδρου του ΠΑΣΟΚ που είπε τον Χάρη Δούκα ως «ευνοημένο», λέγοντας ότι πρέπει να είμαστε πολύ συγκεκριμένοι όταν εκτοξεύουμε κατηγορίες, καθώς ζητούμενο στην παράταξή του είναι η ενότητα.

Για την ενδεχόμενη «συγκατοίκηση» μετά τις εκλογές με τον Νίκο Ανδρουλάκη ο Χάρης Δούκας υποστήριξε ότι όποια και αν είναι η ετυμηγορία των ψηφοφόρων ο ίδιος θα παραμείνει στρατευμένος στο κόμμα και τους αγώνες του.

Ο υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ απέφυγε να πάρει θέση για πιθανή συνεργασία με κάποιον από τους συνυποψήφιούς του και περιορίστηκε να υπενθυμίσει ότι το δικό του προγραμματικό πλαίσιο έχει ξεκάθαρες γραμμές. Ο Χάρης Δούκας, πάντως, εμφανίστηκε ενοχλημένος από την κριτική που του ασκείται λέγοντας ότι «κάποια από αυτά που λέω ενοχλούν πάρα πολύ».

Για τις πολιτικές συμπράξεις και την πιθανή αλλαγή εκλογή νόμου που μπορεί να ευνοεί τη Νέα Δημοκρατία ο Χάρης Δούκας είπε ότι στο ΠΑΣΟΚ κρίσιμο είναι να ενωθούν δυνάμεις στην κοινωνία. «Η χώρα βαίνει με ταχύτητα στον τοίχο και κάπως πρέπει να το σταματήσουμε» είπε.

Πάντως ο Χάρης Δούκας χωρίς να το πει ευθέως δεν φάνηκε να ευνοεί μετεκλογικές συνεργασίες μεταξύ του ΠΑΣΟΚ -εάν εκλεγεί- με άλλα κόμματα του κεντροαριστερού και αριστερού χώρου. «Πρέπει να γίνουν τομές και ανατροπές και αυτό δε θα το λύσει καμία σύμπραξη κομμάτων ούτε ένας πεφωτισμένος ηγέτης, αυτό θα λυθεί αν το ΠΑΣΟΚ λειτουργήσει με όρους κινηματικούς. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε, να ενεργοποιήσουμε τον κόσμο μας υπογράμμισε ο Χάρης Δούκας.

«Ο κόσμος έχει κουραστεί με το να ακούει αν θα συνεργαστώ με τον ένα ή με τον άλλο, με το αν θα έρθει αυτό ή εκείνο το στέλεχος στο κόμμα» σημείωσε χαρακτηριστικά κλείνοντας την πόρτα των συνεργασιών.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό