22.9 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Χάος σε πτήση από Όσλο προς Μάλαγα: Επιβάτης βρήκε ζωντανό ποντίκι στο φαγητό του

Ειδήσεις Ελλάδα

Χάος προκλήθηκε σε μια πτήση της Scandinavian Airlines (SAS) όταν αναγκάστηκε να κάνει κατεπείγουσα αναγκαστική προσγείωση ύστερα καθώς επιβάτες βρήκαν μέσα στο φαγητό που τους σέρβιραν ένα ζωντανό ποντίκι.

Το αεροπλάνο που κατευθυνόταν από τη Νορβηγική πρωτεύουσα Όσλο προς τη Μάλαγα στην Ισπανία προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Κοπεγχάγης. Όπως αναφέρεται σε σχετικά ανακοίνωση που εξέδωσε η αεροπορική εταιρεία, ο «γούνινος λαθρεπιβάτης» αποτελούσε δημόσιο κίνδυνο για την υγεία των επιβατών.

«Είτε το πιστεύετε είτε όχι, η κυρία που καθόταν δίπλα μου στο αεροπλάνο βρήκε άνοιξε το φαγητό που της σέρβιρε η αεροσυνοδός και από μέσα ξεπήδησε ένας ποντικός.  Το αεροπλάνο έκανε αναγκαστική προσγείωση στο CPH (Αεροδρόμιο Κοπεγχάγης) για να αλλάξουμε πτήση», έγραψε στο Facebook ο επιβάτης Jarle Borrestad. Μάλιστα το σχόλιό του το ανάρτησε με πολλά emojis που γελούν και μια φωτογραφία του να χαμογελά ενώ κάθεται δίπλα σε δύο γυναίκες.

«Αυτό είναι κάτι που συμβαίνει εξαιρετικά σπάνια», ανέφερε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της αεροπορικής εταιρείας. ο κ. Σμιντ. «Έχουμε καθιερώσει διαδικασίες για τέτοιες καταστάσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν επίσης επανεξέταση με τους προμηθευτές μας για να διασφαλίσουμε ότι αυτό δεν θα συμβεί ξανά» συμπλήρωσε.

Το περιστατικό με το τρωκτικό είναι το δεύτερο που καταγράφεται σε μέσο μεταφοράς. Πρόσφατα, δυο σκίουροι είχαν κάνει την εμφάνισή τους μέσα σε τρένο στην Αγγλία αναγκάζοντας τον οδηγό να σταματήσει την αμαξοστοιχία προκειμένου να απομακρυνθούν τα ζώα. Μάλιστα το ένα από τα δυο αρνιόταν να αποβιβαστεί.

Σημειώνεται ότι οι αεροπορικές εταιρείες έχουν υιοθετήσει ένα πολύ αυστηρό πρωτόκολλο αναφορικά με τα τρωκτικά που εντοπίζονται στα αεροδρόμια. Δεν είναι λίγες οι φορές που ποντίκια έχουν εισέλθει στο αεροπλάνο με αποτέλεσμα να μασούν τα καλώδια γεγονός που είναι πολύ επικίνδυνο για την ασφάλεια της πτήσης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό