22.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Χάντερσφιλντ 2-0: Νίκη στο πρώτο τεστ στην Ισπανία με ωραία γκολ από Φορτούνη και Αραμπί

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-0 της Χάντερσφιλντ στο πρώτο φιλικό που έδωσε επί ισπανικού εδάφους, με τον Φορτούνη να ανοίγει το σκορ με όμορφο γκολ στο 39′ και τον Αραμπί να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του στο 72′.

Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε τη Χάντερσφιλντ στο πρώτο από τα δύο φιλικά που θα δώσουν οι ερυθρόλευκοι στην Εστεπόνα στην Ισπανία. Οι Πειραιώτες επικράτησαν 2-0 της ομάδας της Championship χάρη στα γκολ του Φορτούνη (39′) και του Αραμπί 72′.

Ο Μίτσελ δοκίμασε αρκετά πρόσωπα, ενώ μάλλον έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα και τη θέληση που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του. Το επόμενο φιλικό είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή (4/12, 16:00) κόντρα στην Σταντάρ Λιέγης.

Το ματς

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης και έφτασε κοντά στο γκολ στα πρώτα δευτερόλεπτα. Ο Μπακαμπού βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα της Χάντερσφιλντ, χωρίς όμως να καταφέρει να σκοράρει. Οι ερυθρόλευκοι πίεζαν ψηλά, είχαν την κατοχή και προσπαθούσαν να βρουν κενούς χώρους.

Στο 26′ ο Φορτούνης έκανε το γέμισμα από τα αριστερά, ο Μπακαμπού πήρε κεφαλιά, αλλά αστόχησε. Είχε προηγηθεί όμορφη προσπάθεια του ιδιαιτέρως κινητικού Μαρσέλο, ο οποίος άδειασε δύο αντιπάλους του. Η Χάντερσφιλντ από την άλλη δεν κατάφερνε να γίνει απειλητική.

Στο 39ο λεπτό ο Ολυμπιακός κατάφερε να μπει μπροστά στο σκορ. Ο Φορτούνης από τα αριστερά, σύγκλινε και με ένα εξαιρετικό σουτ με το δεξί έκανε το 1-0, με την μπάλα να βρίσκει και στο δοκάρι.

Ο Ολυμπιακός στο δεύτερο μέρος μπήκε με την ίδια θέληση για να κυκλοφορήσει και να ψάξει το δεύτερο γκολ. Οι ευκαιρίες ήταν πιο λίγες, ενώ έπαιξαν ρόλο και οι πολλές αλλαγές που έγιναν. Στο 59′ βγήκε και ο Μαρσέλο, έπειτα από μαρκάρισμα που δέχθηκε.

Οι ερυθρόλευκοι στο 72ο λεπτό έκαναν δύο τα τέρματά τους. Ο Βρουσάι από τα δεξιά μοίρασε στον αφύλαχτο Αραμπί μέσα στην περιοχή, με τον Μαροκινό να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Το 2-0 έμεινε έως το φινάλε.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κρίστινσον (46′ Τζολάκης), Μαρσέλο (59′ Λάιντνερ), Ρέτσος, Ντόι (70′ Καλογερόπουλος), Ανδρούτσος (61′ Μπόουλερ), Σαμασέκου (61′ Μασούρας), Κασάμι (81′ Εμβιλά), Αγκιμπού Καμαρά (70′ Νταμπό), Μπιέλ (61′ Βρουσάι), Φορτούνης (61′ Μπουχαλάκης), Μπακαμπού (61′ Αραμπί).

ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ: Μπιλοκάπιτς, Αντζορίν, Ρούφελς, Κασουμού, Χόλμς, Ρουντόνι, Γουάρντ, Τζάκσον, Λις, Σπένσερ, Χέλικ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό