27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Χάνει τους Ολυμπιακούς Αγώνες ο Κώστας Αντετοκούνμπο

Ειδήσεις Ελλάδα

Άσχημα τα νέα για την Ελληνική αποστολή ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι. Ο Βασίλης Σπανούλης δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Κώστα Αντετοκούνμπο λόγω τραυματισμού.

Ο 26χρονος σέντερ δεν θα λάβει μέρος στην αποστολή για την «Πόλη του Φωτός» εξαιτίας του τραυματισμού που είχε αποκομίσει από το παιχνίδι κόντρα στην Αίγυπτο σε ματς του Προολυμπιακού στο ΣΕΦ.

Έτσι από τους τρεις Αντετοκούνμπος, μόνο ένας θα λάβει τελικώς συμμετοχή στην κορυφαία διοργάνωση, αφού και ο Θανάσης είχε τεθεί εκτός. Ο Giannis, ετοιμάζεται για μια μεγάλη στιγμή στην καριέρα του μιας και θα είναι σημαιοφόρος της «γαλανόλευκης» σε αυτή την πάντα ιδιαίτερη και ξεχωριστή παρουσία της στους Ολυμπιακούς, αφού όπως συνηθίζεται από την έναρξή της η Ελλάδα κάνει πρώτη πάντα την είσοδο στην τελετή έναρξης.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, καλείται να κάνει ένα «κόψιμο» στην αποστολή για το ταξίδι στο Παρίσι με τον Νίκος Χουγκάζ της ισπανικής Ανδόρας -μιας και πλέον υπάρχει ανάγκη για έναν ακόμα ψηλό στο ρόστερ να είναι η πιθανότερη επιλογή για να βρεθεί στην τελική επιλογή του προπονητή.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό