20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Χάνει τη Σλόβαν ο Βιεϊρίνια, αμφίβολος και για το ντέρμπι με τον Άρη

Ειδήσεις Ελλάδα

ΠΑΟΚ

ΣΑΒΒΑΣ ΤΖΙΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ
23.11.2021 | 15:54

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια
INTIME

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια, δεν προλαβαίνει τον κρίσιμο αγώνα του ΠΑΟΚ με την Σλόβαν Μπρατισλάβας και θα προσπαθήσει να είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι με τον Άρη.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε προαναγγείλει πριν τον αγώνα με τον Ατρόμητο ότι ο Βιεϊρίνια θα επέστρεφε στις προπονήσεις στα τέλη αυτής της εβδομάδας. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ ούτε σήμερα (23/11) προπονήθηκε ακολουθώντας το ειδικό πρόγραμμα που έχει ξεκινήσει από το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα με τις ενοχλήσεις στην ποδοκνημική.

Με μόνο μια προπόνηση να απομένει, αυτή που θα γίνει αύριο το πρωί (24/11) στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας ο Βιεϊρίνια δεν μπορεί να υπολογίζεται πλέον για τον αγώνα με την Σλόβαν (25/11, 19:45, COSMOTE SPORT 3 HD και LIVE από το SPORT24) και είναι αμφίβολος και για τον αγώνα της Κυριακής (28/11) με τον Άρη στην Τούμπα. Το ίδιο ισχύει και για τον Ντόουγκλας Αουγκούστο που και αυτός συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα.

S24 Bet – Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό