24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Χάλκινο ΚΑΙ στο τζούντο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες – Επική εμφάνιση της Δώρας Πασχαλίδου [vid]

Ειδήσεις Ελλάδα

Ακόμα ένα μετάλλιο για την ελληνική αποστολή! Η Δώρα Πασχαλίδου κατέκτησε το 12ο μετάλλιο της Ελλάδας στους Παραολυμπιακούς Αγώνες, καθώς πανηγύρισε το χάλκινο μετάλλιο στο τζούντο στα -70 κιλά, της κατηγορίας J1.

Η σημαιοφόρος της χώρας μας στην Τελετή Έναρξης των Παραολυμπιακών του Παρισιού κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο. Συγκεκριμένα, επικράτησε της Τορουουνάα Λκαϊτζάβ, από τη Μογγολία. Το αξιοσημείωτο είναι πως χρειάστηκε λιγότερο από… ένα λεπτό στην Ελληνίδα τζουντόκα για να ανέβει στο βάθρο. Για την ακρίβεια, κέρδισε μόλις σε 54 δευτερόλεπτα!

Νωρίτερα, ο Μανώλης Στεφανουδάκης μας έκανε όλους περήφανους, καθώς κατάφερε στο άθλημα του ακοντισμού να πάρει το χάλκινο μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού στην κατηγορία F54. Ο Έλληνας Παραολυμπιονίκης με ρίψη στα 30 μέτρα και 13 εκατοστά πήρε την 3η θέση πίσω από τον τον Ρώσο Ιβάν Ρεβένκο με 30.77μ. και τον Μεξικανό, Έντγκαρ Φουέντες με 30.53 μέτρα.

Μετά την μεγάλη επιτυχία στο Ρίο το 2016 με το χρυσό μετάλλιο, αλλά και το χάλκινο του Λονδίνου το 2012, ο Στεφανουδάκης έκανε τρία τα μετάλλιά του σε Παραολυμπιακούς Αγώνες. Οι προσπάθειές του, ήταν στα 28.38μ, 29.36μ, 28.54μ, 28.30μ, ενώ η τελευταία του προσπάθεια ήταν άκυρη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό