32.2 C
Athens
Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

Χάθηκαν πολύτιμα ρολόγια και κοσμήματα που περίμενε από το Ντουμπάι η οικογένειά του

Ειδήσεις Ελλάδα

ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ

ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΡΑΤΣΟΣ
16.06.2022 | 17:01

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα στον πάγκο της Χιμνάσια στην αναμέτρηση κόντρα στην Μπόκα Τζούνιορς
2020 NATACHA PISARENKO / AP IMAGES

Μυστήριο προέκυψε με τη μεταφορά αντικειμένων του Ντιέγκο Μαραντόνα από το Ντουμπάι στα παιδιά του στην Αργεντινή, αφού διαπιστώθηκε ότι έλειπαν πολύτιμα ρολόγια, κοσμήματα και μία χρυσή αλυσίδα.

Το περιοδικό Caras της Αργεντινής αποκάλυψε μία πολύ περίεργη υπόθεση που αφορά τον Ντιέγκο Μαραντόνα και ορισμένα αντικείμενα αξίας που του ανήκαν και θα έπρεπε να είχαν περιέλθει στην κατοχή των πέντε παιδιών του.

Την προηγούμενη εβδομάδα, η Ντάλμα, η Χιανίνα, ο Ντιέγκο χούνιορ, η Γιάνα και ο Ντιεγκίτο Φερνάντο, τα πέντε αναγνωρισμένα βιολογικά παιδιά του, μαζί με τη μητέρα του τελευταίου που είναι ανήλικος, Βερόνικα Οχέδα, συναντήθηκαν στο Μπουένος Άιρες για να περιμένουν δύο κοντέινερ με τα υπάρχοντα του Μαραντόνα από το Ντουμπάι. Ο Αργεντινός υπήρξε προπονητής της Αλ Γουάσλ το 2011-2012 και της Φουτζαϊράχ το 2017-2018 και μαζί του είχε διάφορα πράγματα όπως ρούχα, κοσμήματα κλπ.

Όταν οι συγγενείς του άνοιξα τα κοντέινερ, άρχισαν να βγάζουν διάφορα αντικείμενα, αλλά όχι ορισμένα από τα πιο ακριβά που περίμεναν να δουν, όπως τα ρολόγια πολυτελείας που φορούσε (και μάλιστα εις διπλούν, προς τιμή των δύο πρώην κορών του, Ντάλμα και Χιανίνα), κοσμήματα και μία χρυσή αλυσίδα.

Ο δημοσιογράφος Κάρλος Μόντι μετέφερε στο δημοσίευμα δηλήσεις του δικηγόρου του Μαραντόνα, Ματίας Μόρλα, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο της οικογένειας Μαραντόνα, που θεωρεί ότι τον αποξένωσε από εκείνους. Ο Μόρλα υποστήριξε ότι ο Μαραντόνα είχε τα αντικείμενα αξίας σε ένα μικρό κουτί όσο διέμενε στο Ντουμπάι, το οποίο έφτασε στα χέρια της Ρομίνα Ροντρίγκες, γνωστής και ως Μονόνα, της μαγείρισσας που φρόντιζε τον Μαραντόνα στα ΗΑΕ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό