21.1 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Φ. Γεννηματά: Να μειωθεί η ύλη των φετινών πανελλαδικών

Ειδήσεις Ελλάδα

Λιγότερη ύλη για τις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις, δεδομένων των συνθηκών που διαμορφώνονται με τον κορωνοϊό, ζητεί με ανάρτησή της στα social media η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.

«Για να δοθεί τέλος στην αγωνία και την αβεβαιότητα που ζουν μαθητές και οικογένειες, έχουμε εδώ και μέρες προτείνει τη μείωση της ύλης για τις πανελλαδικές εξετάσεις, αφού τα σχολεία έκλεισαν το Μάρτιο. Η κυβέρνηση να αποφασίσει άμεσα» γράφει η Φώφη Γεννηματά.

Ήδη, με σχετική ερώτησή του προς την υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως, το Κίνημα Αλλαγής ζητεί ενημέρωση για το πότε θα ανακοινώσει το υπουργείο την εξεταστέα ύλη των πανελλαδικών εξετάσεων και εάν θα είναι μειωμένη και προσαρμοσμένη σε όσα έχουν διδαχθεί οι μαθητές της Γ΄ Λυκείου πριν το κλείσιμο των σχολείων.

Όπως σημειώνουν οι ερωτώντες βουλευτές του ΚΙΝΑΛ, «η κατάσταση είναι πρωτόγνωρη, και αυτό πρέπει να το αναγνωρίσουμε όλοι, όμως δεν γίνεται να μη δρομολογείται από τη μεριά της ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας μια οριστική λύση που θα βάζει τέλος στην αβεβαιότητα που βιώνουν αυτή τη στιγμή οι μαθητές της Γ’ Λυκείου.

Είναι ένδειξη σεβασμού όλων μας απέναντι σε αυτά τα παιδιά και της τεράστιας προσπάθειας που κάνουν κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες, λόγω της πανδημίας, η έγκαιρη γνωστοποίηση της εξεταστέας ύλης» αναφέρει το Κίνημα Αλλαγής.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό